Kaano
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
- Bütçe
- 13500
hangisi daha fazla fps verir hangisi daha ideal
4060 tabii ki.
ama 8gb vram az değil mi sizce ?
en son abdullah abinin videosunu izlemiştim. Bu ekran kartını inceliyordu (markası farklıydı ama rtx4060 yine) 8gb vram az demiştide o yüzden emin olamadım
8 GB VRAM ile 2K'da rahat oynuyordum. Ayrıca 3060 ile 12 GB VRAM harcamaya çalışsan ilk başta kartın gücü az kalır bundan dolayı ayar kısarsın, bu sefer de zaten 6 GB - 7 GB VRAM kullanmış olacak, 12 GB'a çıkamayacaksın bile yani. Son olarak da RTX 40 Serisindeki FG ile VRAM kullanımını da düşürmüş olacaksın ve performansını da katlayacaksın.ama 8gb vram az değil mi sizce ?
tamamdır ben direk işlemci ve ekran kartı alacaktım topla 17.500 tutuyor sizce almalı mıyım yoksa3060, 12GB ama 12GB belleği dolduracak kadar asla güçlü değil.
4060 8GB ama daha performanslı, belleği sorunada uğratmaz.
4060 8gb alın
Teşekkürler 4060 alırım artık8 GB VRAM ile 2K'da rahat oynuyordum. Ayrıca 3060 ile 12 GB VRAM harcamaya çalışsan ilk başta kartın gücü az kalır bundan dolayı ayar kısarsın, bu sefer de zaten 6 GB - 7 GB VRAM kullanmış olacak, 12 GB'a çıkamayacaksın bile yani. Son olarak da RTX 40 Serisindeki FG ile VRAM kullanımını da düşürmüş olacaksın ve performansını da katlayacaksın.