🔥İndirim Monster Aryond 24" 144Hz 3,988₺🔥

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421
Ürün: https://app.hb.biz/hJ6kUo5M7b6E

1000102826.jpg

Yazilimciysan filan çok iş yapar pivot var ana monitor olarak da alınır ama ilk tercihim olmaz açıkçası

Alınmaz demek kadar saçma yorun yok, eğer değmeyeceğini düşünüyorsan eksisini söylemen gerekir. Yoksa ürüne b*k atmaya giriyor bu. Bu fiyata daha iyi alternatifi yok bir kere ,eğer varsa siz önerin. Özellik olarak eşit veya aynı olan lenovo veya asus un ürünler 700-800 TL daha pahalı. Markaya güvenmiyorsanız orası ayrı. Ama sebep belirtirseniz güzel olur.

Alınmaz demek kadar saçma yorun yok, eğer değmeyeceğini düşünüyorsan eksisini söylemen gerekir. Yoksa ürüne b*k atmaya giriyor bu. Bu fiyata daha iyi alternatifi yok bir kere ,eğer varsa siz önerin. Özellik olarak eşit veya aynı olan lenovo veya asus un ürünler 700-800 TL daha pahalı. Markaya güvenmiyorsanız orası ayrı. Ama sebep belirtirseniz güzel olur.
Katiliyorum hocam İps panel, benim ihtiyacim olsa alırım :)

Yıllardır TFT ekran kullanan birisi olarak sırf IPS olduğu için tercih ederdim.

alınır başta bende almam diyodum indirimden 2. ekran olarak aldım ana ekranım olmasa ana ekran olarak kesin kullanırdım gayet güzel
Her monitör gayet güzel almısken en güzeli niye olmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,225827594.html bu varken alınmaz paneli kötü monsterin

Yerine bunu öneririm

Alınmaz çok kalitesiz

600 fazla ver sus .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,426
Üyeler
192,721
Son üye
Kwadim
Geri