Recublerce
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Özür dilerim bu yeni materyal olan versiyonu bunda beyazlığın sarıya dönme muhabbeti yok alabilirsin hayırlı olsun.Beyaz tarafları çok kirleniyor mümkün ise siyahını al
Teşekkür ederim siz bu koltuğu mu kullanıyorsunuz acaba? İnternette bu model için yazılı incelemelerin yanı sıra sponsorsuz pek inceleme videosu bulamadım o yüzden objektif bir bakış açısı oluşamadı kafamda.Beyaz tarafları çok kirleniyor mümkün ise siyahını al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özür dilerim bu yeni materyal olan versiyonu bunda beyazlığın sarıya dönme muhabbeti yok alabilirsin hayırlı olsun.
Kesinlikle alınmaz. Şu an kullandığım koltuk. Zamanla kayışları sarkma yapıyor.Vatanda 4200TL'ye düşmüş. İnternette araştırdığımda fiyatına göre fena bir kalitesi olmadığı kanısına vardım. Sizce nasıl? Ayrıca kullanan varsa yorumunu belirtirse çok sevinirim.
Eğer kesinlikle alınmaz yargısına kayışların sarkma yapmasından dolayı vardıysanız kayışların zamanla sarkma yapması gayet normal bir şey hocam. Razer'dan da bir koltuk alsanız Rampage'den de o kayışlar elbette bir süre sonra sarkma yapacak. Diğer olumlu/olumsuz yanları hakkındaki görüşleriniz nasıl?Kesinlikle alınmaz. Şu an kullandığım koltuk. Zamanla kayışları sarkma yapıyor.
Hocam daha öncesinde fileli ofis koltuğu denedim ancak pek memnun kalmadım. O yüzden hani oyuncu koltuğu olduğu için değil ancak fiyatına göre iyi bir konfor sağlayacağını düşündüğüm için bu modele yöneldim.Bence bütçe hawka yetmiyorsa bu fiyatlarda düzgün fileli ofis koltuğu almak daha mantıklı deri hem yazın çok terletir hem de çok kolay aşınıyor sırf oyuncu koltuğu görüntüsü olsun diye bunu almak saçma geliyor bana tabi aynı fiyatta daha iyi oyuncu koltuğu olarak geçen koltuk yoktur büyük ihtimal. Fileli ofis koltuklarını seviyorsanız onlara bakabilirsiniz.
Eğer kesinlikle alınmaz yargısına kayışların sarkma yapmasından dolayı vardıysanız kayışların zamanla sarkma yapması gayet normal bir şey hocam. Razer'dan da bir koltuk alsanız Rampage'den de o kayışlar elbette bir süre sonra sarkma yapacak. Diğer olumlu/olumsuz yanları hakkındaki görüşleriniz nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam daha öncesinde fileli ofis koltuğu denedim ancak pek memnun kalmadım. O yüzden hani oyuncu koltuğu olduğu için değil ancak fiyatına göre iyi bir konfor sağlayacağını düşündüğüm için bu modele yöneldim.
Edit: Bu arada doğum gününüz kutlu olsun hocam![]()
Kendim değil fakat bundan 4 ay önce kız arkadaşıma doğum gününde hediye almıştık genel olarak siyah beyazz temada bir odası vardı ve yakışacağını düşünüyorduk. Malzeme konusunda ne beklediğin sana kalmış standart kullanım için ideal 70 kilo ve 1.80 boyundaki kız arkadaşım için rahat oldu diyebilirim. https://www.trendyol.com/xrancer/cross-tam-profesyonel-oyuncu-koltugu-p-131415987 ben ise bu attığımı kullanıyorum bu ürün de hemen hemen aynı sayılır tek farkları kolçak kısmındaki fonsiyonlar vesaireTeşekkür ederim siz bu koltuğu mu kullanıyorsunuz acaba? İnternette bu model için yazılı incelemelerin yanı sıra sponsorsuz pek inceleme videosu bulamadım o yüzden objektif bir bakış açısı oluşamadı kafamda.
Tecrübe ve hater yorumu arasında gidip gelmişsiniz hocam acaba boyunuza göre olmayan bir modeli mi seçtinizYazın terleme yapıyor. Bel ve boyun bölgesi için olan yastıkları süs olsun diye koyulmuş çünkü konforlu bir tarafı yok. Dürüst olmak gerekirse, plastik sandalye bundan çok daha rahat.
Kendim değil fakat bundan 4 ay önce kız arkadaşıma doğum gününde hediye almıştık genel olarak siyah beyazz temada bir odası vardı ve yakışacağını düşünüyorduk. Malzeme konusunda ne beklediğin sana kalmış standart kullanım için ideal 70 kilo ve 1.80 boyundaki kız arkadaşım için rahat oldu diyebilirim. https://www.trendyol.com/xrancer/cross-tam-profesyonel-oyuncu-koltugu-p-131415987 ben ise bu attığımı kullanıyorum bu ürün de hemen hemen aynı sayılır tek farkları kolçak kısmındaki fonsiyonlar vesaire
Bana kalırsa uyar hocam alabilirsiniz bence öyle kötü bir yanını görmedim millette rampage lafı duyulunca ÇAKMA BUNLAR KALİTESİZ MALZEME YAPIYORLAR diye bağırmaya başlıyorlar ama çoğuna sorsam ya kullanmadı yada başkasının lafını geveliyordur her zaman söylendiği gibi imkanın var ise vatanda gidip denemek en doğrusu hoşuna gider ise alabilirsinAşırı bir beklentim yok. Sınav hazırlanma sürecinde olduğum için günde 9 saatten fazla masa başında kalmam gerekiyor. Ofis sandalyeleri hiç konforlu hissettirmediği için file yapısından dolayı mutfak sandalyesiyle ders çalışır durumdayımEğer ürün yerden yere gömüldüğü kadar kötü bir malzeme yapısına sahip değilse benim için dert değil. Bende 1.73 60 kilo civarlarındayım.
Teşekkürler hocam yorumlarınız için. Siz vatanda bulunan bu modeli mi satın almıştınız?Bana kalırsa uyar hocam alabilirsiniz bence öyle kötü bir yanını görmedim millette rampage lafı duyulunca ÇAKMA BUNLAR KALİTESİZ MALZEME YAPIYORLAR diye bağırmaya başlıyorlar ama çoğuna sorsam ya kullanmadı yada başkasının lafını geveliyordur her zaman söylendiği gibi imkanın var ise vatanda gidip denemek en doğrusu hoşuna gider ise alabilirsin
EvetTeşekkürler hocam yorumlarınız için. Siz vatanda bulunan bu modeli mi satın almıştınız?