ege001
80+ Silver
Dahası
Rampage koltuklar kalitesiz ve 1. yildan sonra cok sorun cikariyor. O butceye HAWK bakin derim.
Dostum aldım diyorumRampage koltuklar kalitesiz ve 1. yildan sonra cok sorun cikariyor. O butceye HAWK bakin derim.
Pardon gormemisimDostum aldım diyorum
Keşkelerle hayat geçse Hocam zaten o kadar bütçem yoktu konuda da belirttiğim üzere. Size hayırlı olsun.keşke almasaydın bimde bu vardı bim dediğime bakma : https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/sancak-profesyonel-oyuncu-koltugu/aktuel.aspx yetişebilseydiniz 6,5kya akdeniz vardı son stoğu ben aldım
Hocam maalesef değişim sağlamıyorlarmış mağazadan. Bende bir müddet böyle kullanmaya karar verdim, bir sıkıntı çıkartırsa direkt rampage ile iletişime geçeceğim bu konu hakkında. Ürünün ayak kısmı değişmiş biraz. Kurulumu da biraz zorladı vidaları monte ederkenSelam dostum ne yaptın değiştirebildin mi?
teşekkürler hayatımda yaptığım en iyi tercih olabilir babamı ikna etmek ofis koltuğu alcaktı ilk başta ofis koltuğu denettim bide bunu denettim kendisi bunu al dediKeşkelerle hayat geçşe Hocam zaten o kadar bütçem yoktu konuda da belirttiğim üzere. Size hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi: