Kullanıcı5335
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Hayırlısı bekleyelim bakalım.Valla 10 günde sürme ihtimali var 2 günde. Ama fiyat araştırması yapıp geçirecekleri için 10 gün daha muhtemel.
Hayırlısı bekleyelim bakalım.Valla 10 günde sürme ihtimali var 2 günde. Ama fiyat araştırması yapıp geçirecekleri için 10 gün daha muhtemel.
Benim ürün gümrükten çıkmış şimdi ama henüz ücret gözükmüyor sende durum nedirValla 10 günde sürme ihtimali var 2 günde. Ama fiyat araştırması yapıp geçirecekleri için 10 gün daha muhtemel.
Kanka emin misin gümrükten çıktığına ss atar mısın?Benim ürün gümrükten çıkmış şimdi ama henüz ücret gözükmüyor sende durum nedir
Çıktı 400 de vergi geldiKanka emin misin gümrükten çıktığına ss atar mısın?
İyi dua et 800 çıkmadıÇıktı 400 de vergi geldi
İyi dua et 800 çıkmadı![]()
valla ıyı cıkmıs vergı bıze 700 kıtledılerMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ettim etmez miyim. Şükürler olsun tahminimden de az geldi. Sabırsızım pazartesiye anca gelir herhalde PTT yavaş ilerliyor
hadi hayırlısı dostum benim de daha sıngapore gösteriyor umarım bana da 400 civarı bi gümrük cıkarÇıktı 400 de vergi geldi
Muhtemelen banada o civarda bir vergi kesilir. Aynı firma ile geliyor. Seinde singapur ile geldi. Benim 4 gündür falan gümrükte.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ettim etmez miyim. Şükürler olsun tahminimden de az geldi. Sabırsızım pazartesiye anca gelir herhalde PTT yavaş ilerliyor
Malezya pos kadar çok çıkmaz için rahat olsun. Genel olarak bu civarda çıkmış o firmadan gelenler.hadi hayırlısı dostum benim de daha sıngapore gösteriyor umarım bana da 400 civarı bi gümrük cıkar
Malezya pos kadar çok çıkmaz için rahat olsun. Genel olarak bu civarda çıkmış o firmadan gelenler.hadi hayırlısı dostum benim de daha sıngapore gösteriyor umarım bana da 400 civarı bi gümrük cıkar
Umarım az çıkar size dehadi hayırlısı dostum benim de daha sıngapore gösteriyor umarım bana da 400 civarı bi gümrük cıkar