RAM HATASI NASIL ANLASILIR???

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ICELAKE

80+
Reaksiyon skoru
18
Çoklu Konu, Spam
RAM TESTI YAPTIM Sonuc Bu Cıktı Ve Bazı oyunlarda Crash hatası alıyorum bazı oyunlarda oynabılıyorum sorun olmuyor nasıl bır hata cozemedım 19 hata buldu ramlerın hepsın demı sorun var yardım ??

Ekler

• RAM HATASI .jpg
    RAM HATASI .jpg
    217.2 KB · Hit: 76
Ramleri tek tek test edin. Hatalı rami bulacaksındır. Rami değiştirmelisin. Bu hali ile yolda bırakabilir.

Ramleri tek tek test edin. Hatalı rami bulacaksındır. Rami değiştirmelisin. Bu hali ile yolda bırakabilir.
Ramlerın Hepsını Tek Tek Test Yaptım sorun yok 4 tane bırden takınca sorun oluyor 2 ye dondum de sorun yok 4 lu neden kabul etmıyor
ASUS TUF GAMING Z490 PLUS WIFI ANAKARTIM VAR

Ramlerın Hepsını Tek Tek Test Yaptım sorun yok 4 tane bırden takınca sorun oluyor 2 ye dondum de sorun yok 4 lu neden kabul etmıyor
ASUS TUF GAMING Z490 PLUS WIFI ANAKARTIM VAR
Ramleri dual olarak takıyorsun değil mi? Yani 4 ram için aynı marka olan ilk ikisini 1 ve 3. slotlara, diğer aynı marka olan ikisini 2 ve 4. slotlara takıyorsun. Tüm Ramlerin frekansları aynı mı?

Ramleri dual olarak takıyorsun değil mi? Yani 4 ram için aynı marka olan ilk ikisini 1 ve 3. slotlara, diğer aynı marka olan ikisini 2 ve 4. slotlara takıyorsun. Tüm Ramlerin frekansları aynı mı?
EVET RAM FREKANSLARI AYNI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,999
Üyeler
191,200
Son üye
avcikurt98