Amazon, Maximum ile 3 ay erteleme+3 taksit / 9 taksit (peşin fiyata)

bozkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
1709510775308.png

Amazon satıcılı ürünlerde geçerli oluyor, sepet 1000TL'yi geçmeli (6 tane 4lü süt bile alsanız geçiyor ya :) )

Bence oldukça iyi kampanya. peşin fiyatına 3 ay erteleme ve 3 ay taksit, ya da peşin fiyata 9 taksit seçenekleri mevcut. Vade farklarının uçuştuğu bir zamandayız.

İhtiyacım olmadığı halde ddr4'ten ddr5'e 3 ay erteleyip lönk diye geçme isteğini zor bastırıyorum. yaza fiyatlar ne olur belli değil gibi pek.

ülke öyle bir halde ki bu tarz kampanyalara iyi der olduk vay halimize :(

ülke öyle bir halde ki bu tarz kampanyalara iyi der olduk vay halimize :(
Vallahi Hocam baktığım anakart belki 13k iken 20k olacak 3 ay sonra. 3 ay sonrasında vade farksız 13kyı 3 taksitle ödemek nereden baksanız indirim oluyor :) Artık durum bu maalesef.

Vallahi Hocam baktığım anakart belki 13k iken 20k olacak 3 ay sonra. 3 ay sonrasında vade farksız 13kyı 3 taksitle ödemek nereden baksanız indirim oluyor :) Artık durum bu maalesef.
tamam işte ana sorun zaten o anakartın 13k olması daha da kötüsü fiyatının 3 ay içinde 7k artabilecek olması. 7k demek %50'si demek

İhtiyaçlarınızı ertelemeyin. İmkanınız varsa taksitle alın. 1 Nisandan sonra eski fiyatları çok arayacağız.

İhtiyaçlarınızı ertelemeyin. İmkanınız varsa taksitle alın. 1 Nisandan sonra eski fiyatları çok arayacağız.
İşin garibi, sonradan pahalanacak diye ihtiyacım olmayan şeyleri mi alıyorum diye şüpheye düşüyorum :) ddr5'e geçmek şart değil mesela ama, sonrasında geçiş daha zor olabilir...

Alıntıyı görüntüle

Amazon satıcılı ürünlerde geçerli oluyor, sepet 1000TL'yi geçmeli (6 tane 4lü süt bile alsanız geçiyor ya :) )

Bence oldukça iyi kampanya. peşin fiyatına 3 ay erteleme ve 3 ay taksit, ya da peşin fiyata 9 taksit seçenekleri mevcut. Vade farklarının uçuştuğu bir zamandayız.

İhtiyacım olmadığı halde ddr4'ten ddr5'e 3 ay erteleyip lönk diye geçme isteğini zor bastırıyorum. yaza fiyatlar ne olur belli değil gibi pek.

Bunun için Maximum kart alınır mı? Sadece Amazon'da mı böyle avantajlı yoksa genel bir durum mu?

Bunun için Maximum kart alınır mı? Sadece Amazon'da mı böyle avantajlı yoksa genel bir durum mu?
Bende merak ediyorum bunu. Sadece bunun için alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu kampanyadan yararlanabileceğim şekilde 50k ya kadar laptop önerebilecek var mı? Satıcısı amazon olması gerekiyor. Ben baktım amazon satıcılı düzgün bir laptop bulamadım.

Gerçekten güzel kampanya ama kartı bir türlü alamadım :D İki gündür İş bankası ile görüşüyorum bir kredi kartı tanımlamadı. Diğer bankadaki kredi kartlarımın limitini düşürmekten gına geldi. Borç desen oda yok. Bu sürede alacağım ekran kartının stoğuda bitti.

Gerçekten güzel kampanya ama kartı bir türlü alamadım :D İki gündür İş bankası ile görüşüyorum bir kredi kartı tanımlamadı. Diğer bankadaki kredi kartlarımın limitini düşürmekten gına geldi. Borç desen oda yok. Bu sürede alacağım ekran kartının stoğuda bitti.
Stok bitmemiş olabilir Hocam Amazon 2 gündür ufak tefek çakallıklar yapıyor. 20 Stok görünen 13k'lık anakartı 1 dakikada sildi bugün. Kimsenin perakende fiyatından 20 tane anakart alacağını sanmam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,634
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri