Yardım Elektirik kesildi 1TB Disk Allaha Kavuştu

MOON_MVR

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
736
Dostlar Selam Seagate Marka 1TB Harddiskim var. Hani nasıl oldu tuvalette ekmek mi yedik gece uykumuzda peygamberlrle fight mı attık da bu cenabetlik başımıza geldi bilmiyorum eve yağmur yağarken yıldırım düştü elektirikler gitti geldi akım korumları priz attı. Pc de çok şükür bir şey yok da, meşrebini sevdiğim mikail naptım da benim evimi seçti bilmiyorum olan diske oldu disk çalışmıyor. Şu an güç alıyor dönüyor içersindeki parçalar fakat ne pc görüyor ne de veri alabiliyorum içersinden. İçersinde vp stoğum vardı. Eski save lerim vardı lisans keylerim vardı. Çalışmalarım dosyalarım vardı. Herşeyi geçtim her şey yapılır fakat o vp ler yeniden almaya totom yetmez acil yardım bunu ben nasıl açarım geri çalıştırırım.

Başın sağolsun

Dostlar Selam Seagate Marka 1TB Harddiskim var. Hani nasıl oldu tuvalette ekmek mi yedik gece uykumuzda peygamberlrle fight mı attık da bu cenabetlik başımıza geldi bilmiyorum eve yağmur yağarken yıldırım düştü elektirikler gitti geldi akım korumları priz attı. Pc de çok şükür bir şey yok da, meşrebini sevdiğim mikail naptım da benim evimi seçti bilmiyorum olan diske oldu disk çalışmıyor. Şu an güç alıyor dönüyor içersindeki parçalar fakat ne pc görüyor ne de veri alabiliyorum içersinden. İçersinde vp stoğum vardı. Eski save lerim vardı lisans keylerim vardı. Çalışmalarım dosyalarım vardı. Herşeyi geçtim her şey yapılır fakat o vp ler yeniden almaya totom yetmez acil yardım bunu ben nasıl açarım geri çalıştırırım.
konudan bağımsız vp nedir
geçmş olsun

konudan bağımsız vp nedir
geçmş olsun
Valorant point leri knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında ucuza vp stokladım şimdiki ederi 5 bin tl yi geçmiş o giderse en çok ona üzülürüm bir de tabi kız kardeşimin doğum videoları falan var

Donanımsal sorun var ise profesyonel yardım dışında pek yapılabilecek bir şey yok gibi. Bi ightimal sata kablosunu ve sata portunu değiştirip deniyin.

Donanımsal sorun var ise profesyonel yardım dışında pek yapılabilecek bir şey yok gibi. Bi ightimal sata kablosunu ve sata portunu değiştirip deniyin.
Çok para istiyorlar inanılmaz şekilde çok para istiyorlar 9 bin tl diyeni de gördüm 11 bin diyeni de gördüm.

Valorant point leri knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında ucuza vp stokladım şimdiki ederi 5 bin TL yi geçmiş o giderse en çok ona üzülürüm bir de tabi kız kardeşimin doğum videoları falan var
Haberlerde görmüştüm. Böyle bir olay fotoğrafçı birisinin başına geliyor. Adam ta Rusya'ya gönderiyor HDD'yi. Bu işte profesyonel bir ekip varmış orada.

Diskin motoru bozulmuştur. Benim de 2 TB diskim çalışıyor ama sistem görmüyor . Bunu yapan bir arkadaş vardı donanım haberde. 1 TB diskimi yapmıştı sağolsun.forumdan ban yiyince bulamadım kendisini. Yapan yerler vardır mutlaka. Ben de fırsat bulursam yaptıracağım . İçindeki dosyalara bir şey olmaz.

USB Kablo ile dışardan bağladık görüyor görmüyor görüyor görmüyor yapıyor sürekli ve disk alev gibi sıcak şu an da ustune yumurta çak 10 saniye sürmez pişer kıvamda

USB Kablo ile dışardan bağladık görüyor görmüyor görüyor görmüyor yapıyor sürekli ve disk alev gibi sıcak şu an da ustune yumurta çak 10 saniye sürmez pişer kıvamda
Tozsuz bir alanda diski aç icinde hareket eden bi baş var o atmis olabilir

Dikkatli ol tozdan arın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,917
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri