Scirocco vs Megane 4

Gel senle 1.4TSİ 150 BG scirocco ya binelim gazlayalım sonra inelim 1.5DCİ megan a binip gazlayalım.
Sonra bakalım güç hangisi daha güçlü gelecek.Adam ya scirocco ya megan diyor.
Birinde olan güç performans ötekinde yok birinde olan genişlik rahatlık ötekinde yok.

Ben sciroccoyu geçer mi dedim ? Yarışmı yapıyoruz burda ? Sen diyorsunki dizeller yerinden kalkmaz bende buna karşı laf ettim.

O zaman işin içine V12 TDI Audi Q7 de sokalım yada 3.0 TDI v6 falan bakalım scirocco ne yapıyor o zaman ?

Çoluk çocuk triplerinden çık.

Scirocco olupta yağ yakmayan, enjektörleri tıkalı olmayan, temiz kullanılmış olanına hiç dek gelmedim. Alırım ve sonrasında da kolay satmak isterim dersen tabii ki de megane. Ama yok ben piyasa yapmak isterim dersen Scirocco daha mantıklı ama Scirocco satmak çok zor. Ben o paralara peugeot'un yeni kasa olarak çıkardığı 208 veya 308 bakardım.

Alfa alıp ağrısız başına dert alsın :D. Alfa çok sorunlu demiyorum ama adam akıllı bakmak için tecrübe ve iyi usta çevresi lazım yoksa BMW den beter eder.
Scirocco yerine alıyor zaten. Çok fark olmaz emin ol. Sadece ustası zor bulunur o kadar.

Şimdi şöyle düşünelim mesela benim 4 kişilik ailemde totalde 2 araç var biri tek kapı scirocco gibi diğeri 4 kapı 301 gibi.

Ailen araçları aktif olarak nasıl kullanıyor ? Ona göre yeter yada yetmez diyebiliriz, belli bir seviyeye kadar her araç taşıma yapar. Birini bi yere bırakmak gerektimi tek kapı araçta 3 kişi toplamda binersin 4 kapıdada işte 5 kişiye kadar bindirirsin.

Çok fazla yük taşımıyor ve cümbür cemaat akraba taşımıyorsan al sciroccoyu devam.
Genelde 4 kişiyiz aile içinde ve fazladan bi kişi binmiyor düşününce scirocco daha sportif ve güçlü geliyor ancak megane 4 ekstralı olması dizel olması göz boyuyor.

Scirocco yerine alıyor zaten. Çok fark olmaz emin ol. Sadece ustası zor bulunur o kadar.

1.4 TSI motor sorunlu değil ? Belki 160 lık olursa çok sıkıştırmaya gelemez o kadar. Yoksa wag grubunun derdi yok, bi DSG sine bakım yapıcaksın adam akıllı o kadar.

Scirocco olupta yağ yakmayan, enjektörleri tıkalı olmayan, temiz kullanılmış olanına hiç dek gelmedim. Alırım ve sonrasında da kolay satmak isterim dersen tabii ki de megane. Ama yok ben piyasa yapmak isterim dersen Scirocco daha mantıklı ama Scirocco satmak çok zor. Ben o paralara peugeot'un yeni kasa olarak çıkardığı 208 veya 308 bakardım.
Tertemiz scirocco zor bulunduğu için kafa karışıklığına neden oldu zaten ve peugout 208,308lerin yenilerini beğenmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

301in ederi 400-500K üstüne 880 korkunc knk. aracı nakit satın o paraya başka on numara şeyler alırsınız
Dostum 500 bin bizim arabaya sayıcak ve üstüne 440 bin tl vermemiz gerekiyor takaslı fiyati okadar değil.

Ben sciroccoyu geçer mi dedim ? Yarışmı yapıyoruz burda ? Sen diyorsunki dizeller yerinden kalkmaz bende buna karşı laf ettim.

O zaman işin içine V12 TDI Audi Q7 de sokalım yada 3.0 TDI v6 falan bakalım scirocco ne yapıyor o zaman ?

Çoluk çocuk triplerinden çık.
Az yakacak ama güç olmayacak çok pahalı bir araba değilse ki 1.5dci inan öyle aşırı güçlü bir dizel motor değil.

İlk yazdıklarımı iyi oku çok pahalı değilse dedim zaten.
Kitap oku biraz anladığını idrak et.

1.4 TSI motor sorunlu değil ? Belki 160 lık olursa çok sıkıştırmaya gelemez o kadar. Yoksa wag grubunun derdi yok, bi DSG sine bakım yapıcaksın adam akıllı o kadar.
Gelmişin burda ALLAHIN 1.5DCİ motorla V12-V6 motorları kıyaslıyorsun.

Tertemiz scirocco zor bulunduğu için kafa karışıklığına neden oldu zaten ve peugout 208,308lerin yenilerini beğenmiyorum.

Dostum 500 bin bizim arabaya sayıcak ve üstüne 440 bin TL vermemiz gerekiyor takaslı fiyati okadar değil.
Ben aslında araçtan ziyade içindeki motor sağlığının önemli olduğunu düşünüyorum .Bugun maalesef tamir-bakım maliyetleri çok yüksek. Renault,toyota ve peugout'un son kasalarında motorlar gerçekten çok temiz. Özellikle Puretech motor yanlış bilmiyorsam 2021'de yılın motor seçildi.

Az yakacak ama güç olmayacak çok pahalı bir araba değilse ki 1.5dci inan öyle aşırı güçlü bir dizel motor değil.

Az yakacak ama güç olmayacak derken bile araba sanki 50 beygirmişte hiç gitmeyecekmiş gibi söylüyorsun :D. Kendimde dizel kullanıyor ve çokça reno kullandım yani güçten beklentine göre değişiyor bu.

Yoksa bi 1.6 Dci ile 1.4 TSI 122 likleri üzersin bu kadar basit, dizeldeki tork benzinde yok mesela. Her motor kendi özelinde başarılı belli konularda.

Dostum 500 bin bizim arabaya sayıcak ve üstüne 440 bin TL vermemiz gerekiyor takaslı fiyati okadar değil.
he araca 880 istiyor 2017 sportlne 11k km de araca 880k istiyor. sadece sahibindene gir en düşük km aracları sırala yıl bakmaksızın 1m üstü. 880k temizse güzel fiyat ama büyük ihtimalle ağır hasarlı o fıyatta olma ihtimalı yok

Gelmişin burda ALLAHIN 1.5DCİ motorla V12-V6 motorları kıyaslıyorsun.
Dostum öncelikle sakin ol. Scirocco daha sportif bi motor benzinliler dizele kıyasla bi tık daha iyi olabilir ancak dizel daha az yakmasıyla ile aile arabaları için ideal olduğu için kafa karışıklığına neden oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,314
Üyeler
197,176
Son üye
Swordsmile
Geri