Merhaba İphone 15 pro için ekran koruyucu spigen vs BLUEO

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1500
Merhaba her iki markada da 2 adet modelde kararsız kaldım konu hakkında bilgili olanlar rica etsem tavsiye ve öneri verebilirler mi ?
- BLUEO Iphone 15 Pro Uyumlu Uygulama Aparatlı Corning Gorilla Anti-static Cam Ekran Koruyucu Darbe Emici
- iPhone 15 Pro Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen Glas.tR EZFit (2 Adet)
sizce hangisi daha iyi ve başka hangi marka model tercih edilebilir ?
Şimdiden yardım eden herkes için çok teşekkür ederim

Merhaba her iki markada da 2 adet modelde kararsız kaldım konu hakkında bilgili olanlar rica etsem tavsiye ve öneri verebilirler mi ?
- BLUEO Iphone 15 Pro Uyumlu Uygulama Aparatlı Corning Gorilla Anti-static Cam Ekran Koruyucu Darbe Emici
- iPhone 15 Pro Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum, Spigen Glas.tR EZFit (2 Adet)
sizce hangisi daha iyi ve başka hangi marka model tercih edilebilir ?
Şimdiden yardım eden herkes için çok teşekkür ederim
tamda aradığım konu bende araştırıyordum ne taksam ne taksam diye

Spigen takın. Blueo bence gereksiz olarak şişirilmeye çalışılan bir marka. Spigen bu işi yıllardır yapıyor. Ben 4 yıldır spigen ezfit kullanıyorum, hiçbir sorunu yok.

Teknosadan ömür boyu garantili cam taktır onlar güzel bende iki 14 pm var ikisine de taktırdım geçen sene 400₺ vermiştim şuan 1.5 olmuştur

Spigen takın. Blueo bence gereksiz olarak şişirilmeye çalışılan bir marka. Spigen bu işi yıllardır yapıyor. Ben 4 yıldır spigen ezfit kullanıyorum, hiçbir sorunu yok.
Teşekkür ederim fikriniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknosadan ömür boyu garantili cam taktır onlar güzel bende iki 14 pm var ikisine de taktırdım geçen sene 400₺ vermiştim şuan 1.5 olmuştur
Merhaba fikriniz için teşekkür ederim ama ben pek güvenemiyorum o tarz firmalara bu konularda

Son düzenleme:
Teşekkür ederim fikriniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba fikriniz için teşekkür ederim ama ben pek güvenemiyorum o tarz firmalara bu konularda
1 senedir takılı cihazlarda bir sorun yaşamadım istediğim zaman değiştiriyorum hatta 😃 tercih meselesi tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri