Daha önce aliexpress'den 1 ürün aldım ve daha sonrasında vergi felan ödemedim. Durumlar üründen ürüne değişir mi bilmem.Aliexpressten aldığım ürün için bugün PTT den takip kodu geldi. Kapıda ek vergi çıkar mı ? İnternetteki gümrük vergisi sorgulamaya baktım 0 TL yazıyor o sistem doğru mu ?
PTT ile gelirse ek vergili Aras la gelirse vergi yok diye bir şey söylüyorlardıDaha önce aliexpress'den 1 ürün aldım ve daha sonrasında vergi felan ödemedim. Durumlar üründen ürüne değişir mi bilmem.
ürün nedir fiyatı nedir bende sipariş vereceğimde pek te içim ferah değilAliexpressten aldığım ürün için bugün PTT den takip kodu geldi. Kapıda ek vergi çıkar mı ? İnternetteki gümrük vergisi sorgulamaya baktım 0 TL yazıyor o sistem doğru mu ?
Süpürge 250 TL vergi sıkıntı değilde evde olmuyorum genelde kapıya bırakmalarını istiyorum vergi varsa şubeyle uğraşmama gerekecekürün nedir fiyatı nedir bende sipariş vereceğimde pek te içim ferah değil![]()
pttnin kendi takip sitesinde yazmıyorsa gümrük vergisi istemezler kapıdaAliexpressten aldığım ürün için bugün PTT den takip kodu geldi. Kapıda ek vergi çıkar mı ? İnternetteki gümrük vergisi sorgulamaya baktım 0 TL yazıyor o sistem doğru mu ?
Ptt nin takip sayfasında 0 tl yazıyorsa çıkmaz ekstra vergi.Süpürge 250 TL vergi sıkıntı değilde evde olmuyorum genelde kapıya bırakmalarını istiyorum vergi varsa şubeyle uğraşmama gerekecek
Yanlış bilgi hocam . Ben hem aliexprese ödedim hemde ptt ye ayakkabı almıştım 200 TL ye 3 yıl onceAliexpress siparişlerinde genelde vergi ödemezsin çünkü sipariş verirken zaten ödüyorsun. Çok pahalıysa ekstra olarak çıkabiliyor.
Ptt gümrükten aldığın Ürünü almazsa vergi çıkmaz zaten . Aldığın urun gümrüğe gelip ptt teslim alırsa vergi ozaman belli olurAliexpressten aldığım ürün için bugün PTT den takip kodu geldi. Kapıda ek vergi çıkar mı ? İnternetteki gümrük vergisi sorgulamaya baktım 0 TL yazıyor o sistem doğru mu ?
Dostum bilmeden neye göre yanlış bilgi diyorsun? Eğer sipariş ekranında vergili bir şekilde ödediysen vergi çıkmıyor.Yanlış bilgi hocam . Ben hem aliexprese ödedim hemde ptt ye ayakkabı almıştım 200 TL ye 3 yıl once
Hocam deneyim önce konuşur. Ben hem aliexprese vergi ödedim. Geldiğin dede ayrı vergi ödedim. 3 yıl önce ama şimdi nasıldır bilmem . O gün bugündür aliexpres den birsey almiyorumDostum bilmeden neye göre yanlış bilgi diyorsun? Eğer sipariş ekranında vergili bir şekilde ödediysen vergi çıkmıyor.
Artık Aliexpress'de çoğu ürün vergili bir şekilde ödeniyor.