Yeni sistem donmaya başladı

şurdan yüklemediysen amd chipset driver kurabilirsin,hangi windowsu kullanıyorsan..Bende aynı anakart ve işlemciyi kullanıyorum.
Nadiren bende hata alıyorum ama bunuda am5 daha tam stabil değildir diye düşünüyorum

bu arada farklı bir diskiniz veya disk bölümünüz varsa onun için de program üzerinden ayrı teste sokacağız, onu da seçebiliyorsanız hemen 2 yanından

Dostum büyük ihtimalle çözüm olacak yolu yazıyorum, umarım yorumumu görüp denersin.

Discord, Steam ve Tarayıcı gibi uygulamalarda Donanım Hızlandırma/Donanım İvmesi ayarı var, bu ayarları kapatıp bir süre kullanmayı dener misin?

Discord için; Ayarlar > Gelişmiş
Steam için; Ayarlar > Arayüz
Tarayıcı içinde Ayarlar'a girip arama yerine yazarsan çıkar zaten.

bu arada farklı bir diskiniz veya disk bölümünüz varsa onun için de program üzerinden ayrı teste sokacağız, onu da seçebiliyorsanız hemen 2 yanından
Sadece c var tıkladım bekliyorum kendi bitiricekmi ben mi bitiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum büyük ihtimalle çözüm olacak yolu yazıyorum, umarım yorumumu görüp denersin.

Discord, Steam ve Tarayıcı gibi uygulamalarda Donanım Hızlandırma/Donanım İvmesi ayarı var, bu ayarları kapatıp bir süre kullanmayı dener misin?
Testleri yapıyım reis deniycem

@Strangersupuk

Ekler

• IMG_0170.jpeg
    IMG_0170.jpeg
    2.1 MB · Hit: 28
Son düzenleme:
Ona sonra bakıcam şu ram testini yapıcam fakat usb ye at biostan yap falan uzun iş gibi duruyo umarım bozmadan yaparım
Hayır hayır, donanım hızlandırma çok kolay hemen yapın deneyin. Muhtemelen arkadaşın dediği gibi çözümü budur.
ram testi çok daha uzun sürecek problem çözülmezse gece yatarken başlatırsınız

Hayır hayır, donanım hızlandırma çok kolay hemen yapın deneyin. Muhtemelen arkadaşın dediği gibi çözümü budur.
ram testi çok daha uzun sürecek problem çözülmezse gece yatarken başlatırsınız
Videoyu izledim şimdi 64 gb için 11 saat sürmüş
Donanım hızlandırma olayını nasıl yapıcam sadeve crome kullanıyorum şuanlık dc opera vs yok

Donanım hızlandırma olayını nasıl yapıcam sadeve crome kullanıyorum şuanlık dc opera vs yok
sağ taraftaki üç nokta > Ayarlar > soldaki sekmelerden "Sistem" > Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan > kapatın yeniden başlatmanızı isteyecektir bendeki gibi
1709651012344.png

Burdan mı?

sağ taraftaki üç nokta > Ayarlar > soldaki sekmelerden "Sistem" > Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan > kapatın yeniden başlatmanızı isteyecektir bendeki gibi
Alıntıyı görüntüle
Bakıyorum hemen

Alıntıyı görüntüle
Şimdi youtubeden video açıcam ve ilerleticem 2-3 kere bakalım donucakmı

Youtubeden video açınca işlemci sıcaklığının 50-53 lere çıkması normal mi?

Şimdi youtubeden video açıcam ve ilerleticem 2-3 kere bakalım donucakmı

Youtubeden video açınca işlemci sıcaklığının 50-53 lere çıkması normal mi?
Termal macununuzun çok kaliteli olmadığını düşünürsek evet normal ancak endişelenmenize sebep olacak kötü değil. benimde 45-50'lerde geziyor şu anda uzun zamandır macun değişimi yapmadım.

Geri