Neler Yeni

Yeni sistem donmaya başladı

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ssd testi nasıl yapıcam şuan cinebench indiriyorum işlemci testi yapıcam ssd testi nasıl yapıcağımı söylersen yaparım
Hocam cyristal diskmark ile hız ölçebilirsiniz birde diğer bir uygulaması daha var onunlada sağlığına bakabilirsiniz ve orda sorunlarıda yazar korktuğum bir şey daha çakma ssd olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadirışık
Hocam cyristal diskmark ile hız ölçebilirsiniz birde diğer bir uygulaması daha var onunlada sağlığına bakabilirsiniz ve orda sorunlarıda yazar korktuğum bir şey daha çakma ssd olabilir
Önce işlemci sonra ssd sonrada ram ölçücem bana ram içinde bi test programı atarmısın

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
cyristaldsik info hocam diğer uygulamanın adı ben böyle donmaları Hi-Level ssd de yaşıyordum şimdi sadece oyun yüklüyorum windows kuruluydu önceden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce işlemci sonra ssd sonrada ram ölçücem bana ram içinde bi test programı atarmısın
Memtest

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadirışık
memtest86'yı usb'ye yazman lazım, ardından biostan usb'yi seçip çalıştıracaksın youtube'da ilgili videoları bulabilirsin.
Biraz uzun süren bir işlem ancak 1/4 PASS olduğunda kapatabilirsin
Cinebench indirdim açtım daha teste başlamadan işlemci sıcaklığı 73 lere fırladı ve çıtırdan dondu hemen kapattım uygulamayı amd ye bunla test yapılıyomu?

Strangersupuk

80+ Bronze
Cinebench indirdim açtım daha teste başlamadan işlemci sıcaklığı 73 lere fırladı ve çıtırdan dondu hemen kapattım uygulamayı amd ye bunla test yapılıyomu?
Yapılıyor, evet muhtemelen soğutucuyu tam takamamışsın, ancak sen yine de testi açık bırak 100'leri görecek mi bakalım
Sadece emin olmak için soruyorum termal macun olarak ne sürdün

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam o zaman işlemci ile alakalı bir şey var soğutucu bloğunun jelatinini söktünüz mü ? yada thermal paste ne durumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadirışık

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet