Neler Yeni

Yeni sistem donmaya başladı

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Senin bu yazdıklarından zaten buraya yardım etmek için gelmediğin ortada, amacın ne onu söyle bari bilelim.
Hocam arkadaşa yardım etmek yerine tartışıyorsunuz burda boşverin 2 nizde gitsin yada özelden tartışın konu meşgul oluyor çünkü

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
o zaman forumda bulunup insanlara yanlış bilgi vermene de gerek yok.
lütfen forumdan ayrıl kendi içinde 'mükemmel bilgili' olduğun hayata geri dönebilirsin.
sana ne krdsm istedigimi yaparım burası normal bir form ilahi pc hocaları dernegi dehil fark ettiysen :D

Strangersupuk

80+ Bronze
Hocam arkadaşa yardım etmek yerine tartışıyorsunuz burda boşverin 2 nizde gitsin yada özelden tartışın konu meşgul oluyor çünkü
hocam arkadaşın cevabını bekliyorum ben zaten, işlemci soğutucusunun montajında sorun yaşamış olabilir testi bittikten sonra konuşacağım konu sahibiyle şu anlık şu arkadaşın forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
ayrıca yanlış bilgi vermiyorum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam arkadaşın cevabını bekliyorum ben zaten, işlemci soğutucusunun montajında sorun yaşamış olabilir testi bittikten sonra konuşacağım konu sahibiyle şu anlık şu arkadaşın forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum.
Hocam soğutucu ile alakalı olsa direkt kapanır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
hocam green ssdler biraz sorunlu bir SSD testi yaparmısınız çünkü donmalar bazen SSD den kaynaklı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blue ve Black a nazaran düşük green
Ssd testi nasıl yapıcam şuan cinebench indiriyorum işlemci testi yapıcam ssd testi nasıl yapıcağımı söylersen yaparım

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
işlemci sogutucu ne alaka?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Master yi
Donanımsal olarak donmalar takılmalar genellikle ram ve SSD den kaynaklanır eğer onlar arızalı değil bı sıkıntısı yoksa format denenebilir olmadı ram ve SSD yi sağlam bir teste sokmalisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kadirışık
Soğutucuda sıkıntı yok işlemci ağırlıklı oyunlarda bile 50 ti zor geçiyo şuan cinebnech iniyo boşta 40 derece

Top Bottom