Yeni sistem donmaya başladı

Senin bu yazdıklarından zaten buraya yardım etmek için gelmediğin ortada, amacın ne onu söyle bari bilelim.
Hocam arkadaşa yardım etmek yerine tartışıyorsunuz burda boşverin 2 nizde gitsin yada özelden tartışın konu meşgul oluyor çünkü

o zaman forumda bulunup insanlara yanlış bilgi vermene de gerek yok.
lütfen forumdan ayrıl kendi içinde 'mükemmel bilgili' olduğun hayata geri dönebilirsin.
sana ne krdsm istedigimi yaparım burası normal bir form ilahi pc hocaları dernegi dehil fark ettiysen :D

Hocam arkadaşa yardım etmek yerine tartışıyorsunuz burda boşverin 2 nizde gitsin yada özelden tartışın konu meşgul oluyor çünkü
hocam arkadaşın cevabını bekliyorum ben zaten, işlemci soğutucusunun montajında sorun yaşamış olabilir testi bittikten sonra konuşacağım konu sahibiyle şu anlık şu arkadaşın forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum.

ayrıca yanlış bilgi vermiyorum

hocam arkadaşın cevabını bekliyorum ben zaten, işlemci soğutucusunun montajında sorun yaşamış olabilir testi bittikten sonra konuşacağım konu sahibiyle şu anlık şu arkadaşın forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum.
Hocam soğutucu ile alakalı olsa direkt kapanır bence

hocam green ssdler biraz sorunlu bir SSD testi yaparmısınız çünkü donmalar bazen SSD den kaynaklı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blue ve Black a nazaran düşük green
Ssd testi nasıl yapıcam şuan cinebench indiriyorum işlemci testi yapıcam ssd testi nasıl yapıcağımı söylersen yaparım

işlemci sogutucu ne alaka?

Donanımsal olarak donmalar takılmalar genellikle ram ve SSD den kaynaklanır eğer onlar arızalı değil bı sıkıntısı yoksa format denenebilir olmadı ram ve SSD yi sağlam bir teste sokmalisin

Soğutucuda sıkıntı yok işlemci ağırlıklı oyunlarda bile 50 ti zor geçiyo şuan cinebnech iniyo boşta 40 derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,718
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri