Dostum, ben bu işi yapıyorum. Bilgisayarcı bilgisayarcı diyorsun ya o benim iştesen çok bilgisin ya hani b620yi çok süper bi şey zannediyorsun darboğaz sadece işlemci ve ekran kart arasında olmaz her şey arasında olabilir
var ister inannn ister inanma işlemcisi de gayet yeterli tek sıratn donanım anakart onun dışında ya yanlış montaj ya da bu arakaş bi şeyleri yanlış yaptı kurulum yaparken parçada arza da olabilirSUS ARTIK.
Kötü kart değil ve serinin en berbat kartı bile olsa şu durumu açıklamıyor.
Bilgisayarcı'ya götürmelik bir durum yok!
aynen 7800x3d tak bakayım nükleer santral kurarsın eveDostum, ben bu işi yapıyorum. Bilgisayarcı bilgisayarcı diyorsun ya o benim işte
artık sus uslubumu bozacağım bende yakında.
Süper bir şey sanmıyorum 7500f ile hiçbir problem yaşamaz 7800x3d bile taksan bir problem yaşamazsın.
Yanlış yapmış olabilir ve foruma konu açtığına göre yardımcı olmamızı istiyor yardımcı olmak da bizim sorumluluğumuzda.var ister inannn ister inanma işlemcisi de gayet yeterli tek sıratn donanım anakart onun dışında ya yanlış montaj ya da bu arakaş bi şeyleri yanlış yaptı kurulum yaparken parçada arza da olabilir
parçaların arızalıdır kanka ramden ka
Şiödi 10 dk lik test açıcam olmadı tanıdık bi pc si var iyi ona baktırırımYanlış yapmış olabilir ve foruma konu açtığına göre yardımcı olmamızı istiyor yardımcı olmak da bizim sorumluluğumuzda.
Sen yardımcı olmuyorsun.
Anakart ile durumun alakası yok.
hayır hocam anakartı 7500f e göre iyibir anakartanakartın çok zayıf ondan olabilir ya da montaj yaparken hata olabilir
var ister inannn ister inanma işlemcisi de gayet yeterli tek sıratn donanım anakart onun dışında ya yanlış montaj ya da bu arakaş bi şeyleri yanlış yaptı kurulum yaparken parçada arza da olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen 7800x3d tak bakayım nükleer santral kurarsın eve
krdsm sen bu forumu ilahi bi şey zannediyorsun herhalde her foruma giren kendini pcci zannetmesin aslında kimse bu adama bilgi vermek zorunda da değil en garanti götürsün bi bilgisayarcıya anakart yeterli olsa bile burdan sorun çözülmezYanlış yapmış olabilir ve foruma konu açtığına göre yardımcı olmamızı istiyor yardımcı olmak da bizim sorumluluğumuzda.
Sen yardımcı olmuyorsun.
Anakart ile durumun alakası yok.
SSD ni yazarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse SSD yi sorgulamadımı ?
Senin bu yazdıklarından zaten buraya yardım etmek için gelmediğin ortada, amacın ne onu söyle bari bilelim.krdsm sen bu forumu ilahi bi şey zannediyorsun herhalde her foruma giren kendini pcci zannetmesin aslında kimse bu adama bilgi vermek zorunda da değil en garanti götürsün bi bilgisayarcıya anakart yeterli olsa bile burdan sorun çözülmez
hocam green ssdler biraz sorunlu bir SSD testi yaparmısınız çünkü donmalar bazen SSD den kaynaklı oluyorWD 500GB Green SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1500MB)
amacım yok enai değilim??Senin bu yazdıklarından zaten buraya yardım etmek için gelmediğin ortada, amacın ne onu söyle bari bilelim.