Yeni sistem donmaya başladı

parçaların arızalıdır kanka ramden kaynaklı olabilir

sen çok bilgisin ya hani b620yi çok süper bi şey zannediyorsun darboğaz sadece işlemci ve ekran kart arasında olmaz her şey arasında olabilir
Dostum, ben bu işi yapıyorum. Bilgisayarcı bilgisayarcı diyorsun ya o benim işte :D
artık sus uslubumu bozacağım bende yakında.
Süper bir şey sanmıyorum ancak 7500f ile hiçbir problem yaşamaz 7800x3d bile taksan bir problem yaşamazsın.

SUS ARTIK.
Kötü kart değil ve serinin en berbat kartı bile olsa şu durumu açıklamıyor.
Bilgisayarcı'ya götürmelik bir durum yok!
var ister inannn ister inanma işlemcisi de gayet yeterli tek sıratn donanım anakart onun dışında ya yanlış montaj ya da bu arakaş bi şeyleri yanlış yaptı kurulum yaparken parçada arza da olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum, ben bu işi yapıyorum. Bilgisayarcı bilgisayarcı diyorsun ya o benim işte :D
artık sus uslubumu bozacağım bende yakında.
Süper bir şey sanmıyorum 7500f ile hiçbir problem yaşamaz 7800x3d bile taksan bir problem yaşamazsın.
aynen 7800x3d tak bakayım nükleer santral kurarsın eve

var ister inannn ister inanma işlemcisi de gayet yeterli tek sıratn donanım anakart onun dışında ya yanlış montaj ya da bu arakaş bi şeyleri yanlış yaptı kurulum yaparken parçada arza da olabilir
Yanlış yapmış olabilir ve foruma konu açtığına göre yardımcı olmamızı istiyor yardımcı olmak da bizim sorumluluğumuzda.
Sen yardımcı olmuyorsun.
Anakart ile durumun alakası yok.

SSD ni yazarmısın

Kimse SSD yi sorgulamadımı ?

aynen 7800x3d tak bakayım nükleer santral kurarsın eve

Yanlış yapmış olabilir ve foruma konu açtığına göre yardımcı olmamızı istiyor yardımcı olmak da bizim sorumluluğumuzda.
Sen yardımcı olmuyorsun.
Anakart ile durumun alakası yok.
krdsm sen bu forumu ilahi bi şey zannediyorsun herhalde her foruma giren kendini pcci zannetmesin aslında kimse bu adama bilgi vermek zorunda da değil en garanti götürsün bi bilgisayarcıya anakart yeterli olsa bile burdan sorun çözülmez

krdsm sen bu forumu ilahi bi şey zannediyorsun herhalde her foruma giren kendini pcci zannetmesin aslında kimse bu adama bilgi vermek zorunda da değil en garanti götürsün bi bilgisayarcıya anakart yeterli olsa bile burdan sorun çözülmez
Senin bu yazdıklarından zaten buraya yardım etmek için gelmediğin ortada, amacın ne onu söyle bari bilelim.

WD 500GB Green SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1500MB)​

hocam green ssdler biraz sorunlu bir SSD testi yaparmısınız çünkü donmalar bazen SSD den kaynaklı oluyor

Blue ve Black a nazaran düşük green

Senin bu yazdıklarından zaten buraya yardım etmek için gelmediğin ortada, amacın ne onu söyle bari bilelim.
amacım yok enai değilim??

adam bilgisayarını daha da bozacagına gtsin bi pcciye halletsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,326
Üyeler
184,143
Son üye
naximus