İşlemci önerisi istiyorum

RAMPAGE SAILOR 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA bu kasanın psu'su​

Rampage yıllardır oyuncu ekipmanalrında donanım işinde olan bir marka bir Asus MSI yada bilindik PSU markaları kadar olmaz onların verdiği kaliteyi vermez ama evet işini görür bu arada fiyatı nekdr

Rampage yıllardır oyuncu ekipmanalrında donanım işinde olan bir marka bir Asus MSI yada bilindik PSU markaları kadar olmaz onların verdiği kaliteyi vermez ama evet işini görür bu arada fiyatı nekdr
Ztn 4060 ti için önerilen 500w fln 600w yeter orda sıkıntı yok ama adamların amacı fp ürün üretmek olduğu için illaki bireylerden kisiyorlar bu malzeme kalitesi vs olur orasini bilemem ama bı Asus MSI olmaz yani ama ztn 80 plus sertifikası var ürün arızalı gelemzse bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum

Ztn 4060 ti için önerilen 500w fln 600w yeter orda sıkıntı yok ama adamların amacı fp ürün üretmek olduğu için illaki bireylerden kisiyorlar bu malzeme kalitesi vs olur orasini bilemem ama bı Asus MSI olmaz yani ama ztn 80 plus sertifikası var ürün arızalı gelemzse bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum
kasam var zaten sadece ekran kartı ile işlemci alıcağım

Kasa nın çünkü PSU ile birlikte değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa ayrı PSU ayrı mı ? Elinizde ztn kasa varda ona PSU mu alıyorsun yoksa PSU lu kasa mı
Şuan o kasa var bende 2 yıllık 600w psu işlemci ile ekran kartını aldıktan sonra w yeterli olucak mı psu değiştirmedim o kasanın psunu kullanıyorum

o işlemci için kule tipi soğutucu önerir misiniz

Eyw bakıcağım

5600 almaya karar verdim 3000tl fark var 5700x ile
Bütçe?

İkinci elden 5600x alabilirsen uygun fiyatlı iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,135
Üyeler
185,224
Son üye
dumbelld0re
Geri