Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,936
Aklı selim olan insan fiyat araştırması yapıp alır zaten zengin değilse tabidemekki alanı var indirimleri satılabiliyorsa
Aklı selim olan insan fiyat araştırması yapıp alır zaten zengin değilse tabidemekki alanı var indirimleri satılabiliyorsa
ben de öyle diyom da bu fiyatlardan nasıl satıyorlar onu anlamadımAklı selim olan insan fiyat araştırması yapıp alır zaten zengin değilse tabi
teşekkür ederim hocamKlavye güzel bu arada hocam fare olarak Steelseries Aerox 5 öneririm ama wireless olarak diablo 4 edition u var fiyat farkına değmez bence düz hâli daha güzel gözüküyor. cevap vereyim dedim tekrardan
M2 alsana bu nasıl fiyat.alınır mı? SSD ihtiyacım var![]()
KIOXIA EXCERIA 960GB SATA 3.0 2.5 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma)| ITOPYA.COM
KIOXIA EXCERIA 960GB SATA 3.0 2.5 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BK-LTC10Z960GG8 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
iade konusunda problem yaşatıyorlar mı?Bende kullanıyorum sorun olmadı 2 hafta içinde iade edebilirsin
Araştırdığıma göre çok bir problem yaratmıyorlarmış ama emin olamadım.iade konusunda problem yaşatıyorlar mı?
Boş Slot yok Sistemde m2 var 1 adet
https://www.itopya.com/aoc-238-q24g2abk-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-qhd-ips-gaming-monitor_u23608![]()
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G4X ITOPYA'dawww.itopya.com
şu monitör nasıldır acaba inecelemesini bulamadım en azından Türkçesini.