İş Sitemiz Nasıl Olmuş

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
762
"Step" yerinde "Adım" yazması gerekmiyor mu? Birde "İş Unvanı" "Ünvan olacak hocam. Site güzel olmuş elinize sağlık, umarım geniş kitlelere ulaşırsınız :)
Screenshot_20240312-023738_Edge.jpg

Çok sağol dostum önerilerin için

1.
"

homepage_header​

homepage_subheader
" unutulmuş
2. Dark theme'ye geçince sayfa 1-2 parmak yukarı kayıyor
3. Aşağıdaki bölümlerde, yazı fontu sağdan başlıyor (muhtemelen bilerek yapılmış) ama noktalama işaretlerinin en başta olması sitenin anlamını ve cümlenin anlamını bozuyor göze çok kötü görünüyor, yazı sağdan bile başlasa, noktalama işaretleri soldan değil sağdan bitmeli.

Edit: Hazır scriptmiş zaten kullandığınız, ben siz yaptınız sanmıştım

Son düzenleme:
global olarak linkedin yerel olarak kariyer.net varken hatta bunların da bir çok alternatifi varken tutar mı bilemedim.

linkedin feysbuka döndüğünden beri ben kullanmıyorum kariyernet ise dünyanın en saçma cv sitesi. alternatifleri olsa batarlar.
alternatifleri var zaten indeed gibi. kariye ve linkedin ikisi de benim işimi gördü. kariyerin mantığı basit cv güncelliyorsun onlar arıyor.

Ya bana ufakta olsa proje için küçük bir site lazım ya html + CSS yapamıyorum ya kral bana yapar mısın ödevim için
Aha damladı hemen ödev dilencisi :d Yavrum chat gpt var, ufak bir proje de yaparsın onunla. Onu geçtim yapamıyorum diye bir bahane yok. Çalışsaydın, yapsaydın. Böyle millete yaptıra yaptıra nereye gelmeyi hedefliyorsunuz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri