Neler Yeni

İş Sitemiz Nasıl Olmuş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
"Step" yerinde "Adım" yazması gerekmiyor mu? Birde "İş Unvanı" "Ünvan olacak hocam. Site güzel olmuş elinize sağlık, umarım geniş kitlelere ulaşırsınız :)
Screenshot_20240312-023738_Edge.jpg

cornlov

80+ Bronze
1.
"

homepage_header​

homepage_subheader
" unutulmuş
2. Dark theme'ye geçince sayfa 1-2 parmak yukarı kayıyor
3. Aşağıdaki bölümlerde, yazı fontu sağdan başlıyor (muhtemelen bilerek yapılmış) ama noktalama işaretlerinin en başta olması sitenin anlamını ve cümlenin anlamını bozuyor göze çok kötü görünüyor, yazı sağdan bile başlasa, noktalama işaretleri soldan değil sağdan bitmeli.

Edit: Hazır scriptmiş zaten kullandığınız, ben siz yaptınız sanmıştım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur

yenigeldim

80+ Silver
global olarak linkedin yerel olarak kariyer.net varken hatta bunların da bir çok alternatifi varken tutar mı bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
global olarak linkedin yerel olarak kariyer.net varken hatta bunların da bir çok alternatifi varken tutar mı bilemedim.

linkedin feysbuka döndüğünden beri ben kullanmıyorum kariyernet ise dünyanın en saçma cv sitesi. alternatifleri olsa batarlar.

yenigeldim

80+ Silver
linkedin feysbuka döndüğünden beri ben kullanmıyorum kariyernet ise dünyanın en saçma cv sitesi. alternatifleri olsa batarlar.
alternatifleri var zaten indeed gibi. kariye ve linkedin ikisi de benim işimi gördü. kariyerin mantığı basit cv güncelliyorsun onlar arıyor.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Fatih Ayhan
Ya bana ufakta olsa proje için küçük bir site lazım ya html + CSS yapamıyorum ya kral bana yapar mısın ödevim için
Aha damladı hemen ödev dilencisi :d Yavrum chat gpt var, ufak bir proje de yaparsın onunla. Onu geçtim yapamıyorum diye bir bahane yok. Çalışsaydın, yapsaydın. Böyle millete yaptıra yaptıra nereye gelmeyi hedefliyorsunuz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom