boy 1.75 kilo 60boy kilo orantısı nedir ?
çoğu zaman sabah normalde uyanmam gereken saatten daha erken uyanıyorum ve bende uyumaya çalışıyorum erken uyandığımda problem olmuyor fakat alarm saatine yaklaştıkça midem bulanmaya başlıyorAynisini yasadim. Yuksek ihtimal reflu benzeri birsey. Sabah kendini zorlama yemek icin, kusmamak icin tut kendini, yatmadan en az 3 saat once yemek ve agir icecekleri kes (salgam,kola gibi, cay ve su gibi seylerde sorun yok) Yemek yedikten veya birsey ictikten sonra hemen yatma, yemegin ustunden 45dk civari gecsin, yastigin cok alcak olmasin kafan biraz yukarida dursun. Genellikle sol tarafa dogru uzan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asisri agir yemekleri uyumadan en az 5-6 saat once ye. (yaglama gibi)
Aynisini yasadim. Yuksek ihtimal reflu benzeri birsey. Sabah kendini zorlama yemek icin, kusmamak icin tut kendini, yatmadan en az 3 saat once yemek ve agir icecekleri kes (salgam,kola gibi, cay ve su gibi seylerde sorun yok) Yemek yedikten veya birsey ictikten sonra hemen yatma, yemegin ustunden 45dk civari gecsin, yastigin cok alcak olmasin kafan biraz yukarida dursun. Genellikle sol tarafa dogru uzan.
Asisri agir yemekleri uyumadan en az 5-6 saat once ye. (yaglama gibi)
şu an lise 2'yim 7 ya da 8. sınıftan beri bu problem devam ediyor.Sorun %90 psikolojik. Okula gitmeyi sevmediğin ve zorunluluktan kalktığın için bence.
Hocam bu problemlerin tamamen aynısı bendede var ve muhtemelen psikolojik sorunlar. Stres artıkça mide bulantısı artıyor bende mesela. Sorunu çözersen banada haber ver.Birde kahvaltı için okula gitmeden önce kahvaltı yapma gibi bir alışkanlığım yok 10 yıldır bir kere kahvaltı yapmamışımdır.
şu an lise 2'yim 7 ya da 8. sınıftan beri bu problem devam ediyor.