Killer cats
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
arkadaşlar numarası 0,3 0,5 0,7 bu üçünden biri olan bildiğiniz kullandığınız güzel bir uçlu kalem önerebilir misiniz?
valla hocam amanında kırtasiyeden 0,3 bi rotring almıştım muhtemelen çakmaydı bi süre kullandım çok güzeldi inceliği yazım yumuşaklığı falan ama sonra kalem bozuldu bende bulamadım düzgün 0,3 bi kalemalacaksan 0,3 bulamazsan 0,5 ama kalem önerim yok![]()
aynen işte dediğim gibi çok rahat ve yazını güzelleştiriyor fakat bozulursa bulması fln sıkıntıvalla hocam amanında kırtasiyeden 0,3 bi rotring almıştım muhtemelen çakmaydı bi süre kullandım çok güzeldi inceliği yazım yumuşaklığı falan ama sonra kalem bozuldu bende bulamadım düzgün 0,3 bi kalem
faber castell grip 2010-2011 bende 2010 var çok güzelarkadaşlar numarası 0,3 0,5 0,7 bu üçünden biri olan bildiğiniz kullandığınız güzel bir uçlu kalem önerebilir misiniz?
Random kırtasiye kalemleri 10-20 lira olsa da çoğu 10-15 güne ölüyorlar. İlkokul zamanlarında ben uçlu kalem kullanamadığımı falan sanıyordum, önceki yıl falan farkettim o kalemlerin 10-15 günlük ömürleri olduklarını.bunlara önem nasil verebiliyosunuz ya ben hic dusunmeden kirtasiyeden aliyorum bi 0.7