uçlu kalem önerisi 0,3 0,5 0,7

Reaksiyon skoru
150
arkadaşlar numarası 0,3 0,5 0,7 bu üçünden biri olan bildiğiniz kullandığınız güzel bir uçlu kalem önerebilir misiniz?

alacaksan 0,3 bulamazsan 0,5 ama kalem önerim yok :(
valla hocam amanında kırtasiyeden 0,3 bi rotring almıştım muhtemelen çakmaydı bi süre kullandım çok güzeldi inceliği yazım yumuşaklığı falan ama sonra kalem bozuldu bende bulamadım düzgün 0,3 bi kalem

valla hocam amanında kırtasiyeden 0,3 bi rotring almıştım muhtemelen çakmaydı bi süre kullandım çok güzeldi inceliği yazım yumuşaklığı falan ama sonra kalem bozuldu bende bulamadım düzgün 0,3 bi kalem
aynen işte dediğim gibi çok rahat ve yazını güzelleştiriyor fakat bozulursa bulması fln sıkıntı

arkadaşlar numarası 0,3 0,5 0,7 bu üçünden biri olan bildiğiniz kullandığınız güzel bir uçlu kalem önerebilir misiniz?
faber castell grip 2010-2011 bende 2010 var çok güzel

Mikro var ucuz olarak ama paran varsa faber castell veya rotring öneririm

rOtring visuclick 0,7. Sade dursa da uzun ömürlüdür. Elime geçen her uçlu kalemin ömrü doluyor, uç tutmamaya falan başlıyor ama bunda hiç öyle olmadı.

bunlara önem nasil verebiliyosunuz ya ben hic dusunmeden kirtasiyeden aliyorum bi 0.7
Random kırtasiye kalemleri 10-20 lira olsa da çoğu 10-15 güne ölüyorlar. İlkokul zamanlarında ben uçlu kalem kullanamadığımı falan sanıyordum, önceki yıl falan farkettim o kalemlerin 10-15 günlük ömürleri olduklarını.

Geri