İcra davası açmak istiyorum ama bilmiyorum.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Yakın bir akrabaya 12500 TL borç verdim aşırı güvendiğim için sorgulamadım bile, 3 ay oldu ödemiyor babasından istesem verir ama babasını dahil etmek istemiyorum aile dostu olur amcaları vs, bu borcu sizce nasıl alabilirim icraya verebilir miyim elimde WhatsApp konuşmaları mevcut ve parayı gönderirken açıklama kısmına " borç " yazdım icraya versem kazanabilir miyim?

Yakın bir akrabaya 12500 TL borç verdim aşırı güvendiğim için sorgulamadım bile, 3 ay oldu ödemiyor babasından istesem verir ama babasını dahil etmek istemiyorum aile dostu olur amcaları vs, bu borcu sizce nasıl alabilirim icraya verebilir miyim elimde WhatsApp konuşmaları mevcut ve parayı gönderirken açıklama kısmına " borç " yazdım icraya versem kazanabilir miyim?
Kazanirsin ama bu sefer daha cok ayip olur git babasina ilet yada oglunu babasi ile tehdit et

TL borç verdim aşırı güvendiğim için sorgulamadım
Merhabalar , İcra Takibi İçin Göndermiş Olduğun Dekont İle İcra Takibi Yapabilirsin. Elindeki Dekont Belge Niteliğinde Olduğu İçin Kazanırsın

Açıkçası icraya verene kadar gidip babasıyla konuşsan daha iyi olur. Sonrasında 3 kuruş para için icraya verdi diye arkandan konuşurlar.

Önce borç verdiğin kişiyle iletişime geç, sağlıklı olanı bu. Zor durumdayım bak borcunu ödemelisin yoksa konuyu babana taşımak zorunda kalırım gibi

dostum aile dostu demissin babasına söylemek istememssin ama icraya vermek için soruyorsun. Sen icraya verince birak babasını 12500tl için bütün sülale duyar ve senin adın cıkar. babasına söyle durumu güzelce

Önce borç verdiğin kişiyle iletişime geç, sağlıklı olanı bu. Zor durumdayım bak borcunu ödemelisin yoksa konuyu babana taşımak zorunda kalırım gibi
aklıma gelmedi değil ama babası iyi biri üzülsün istemem

Borç verdiğin kişiyle hiç konuşturmu neden ödemediği hakkında eğer konuşmadiysan önce konuş baktın vermeye yüzü yok babasını araya kat

aklıma gelmedi değil ama babası iyi biri üzülsün istemem
icraya verince uçan kuş bile öğrenecek hocam. Dediğim gibi önce borç verdiğin kişiyle konuş süre tanı, gelişme olmazsa babasına taşı konuyu

borc oduyor musun yoksa veriyor musun? bu belli degil

Borç verdiğin kişiyle hiç konuşturmu neden ödemediği hakkında eğer konuşmadiysan önce konuş baktın vermeye yüzü yok babasını araya kat
konuşuyorum toparlayamadım diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

borc oduyor musun yoksa veriyor musun? bu belli degil
evet bunu düşünmemiştim WhatsApp konuşmaları delil oluşturmaz sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,230
Üyeler
183,248
Son üye