Neler Yeni

İcra davası açmak istiyorum ama bilmiyorum.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Yakın bir akrabaya 12500 TL borç verdim aşırı güvendiğim için sorgulamadım bile, 3 ay oldu ödemiyor babasından istesem verir ama babasını dahil etmek istemiyorum aile dostu olur amcaları vs, bu borcu sizce nasıl alabilirim icraya verebilir miyim elimde WhatsApp konuşmaları mevcut ve parayı gönderirken açıklama kısmına " borç " yazdım icraya versem kazanabilir miyim?

Ellsy

80+ Bronze
Yakın bir akrabaya 12500 TL borç verdim aşırı güvendiğim için sorgulamadım bile, 3 ay oldu ödemiyor babasından istesem verir ama babasını dahil etmek istemiyorum aile dostu olur amcaları vs, bu borcu sizce nasıl alabilirim icraya verebilir miyim elimde WhatsApp konuşmaları mevcut ve parayı gönderirken açıklama kısmına " borç " yazdım icraya versem kazanabilir miyim?
Kazanirsin ama bu sefer daha cok ayip olur git babasina ilet yada oglunu babasi ile tehdit et

Orelyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doruk Efe
TL borç verdim aşırı güvendiğim için sorgulamadım
Merhabalar , İcra Takibi İçin Göndermiş Olduğun Dekont İle İcra Takibi Yapabilirsin. Elindeki Dekont Belge Niteliğinde Olduğu İçin Kazanırsın

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
Açıkçası icraya verene kadar gidip babasıyla konuşsan daha iyi olur. Sonrasında 3 kuruş para için icraya verdi diye arkandan konuşurlar.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Önce borç verdiğin kişiyle iletişime geç, sağlıklı olanı bu. Zor durumdayım bak borcunu ödemelisin yoksa konuyu babana taşımak zorunda kalırım gibi

eneskaya6

80+ Silver
dostum aile dostu demissin babasına söylemek istememssin ama icraya vermek için soruyorsun. Sen icraya verince birak babasını 12500tl için bütün sülale duyar ve senin adın cıkar. babasına söyle durumu güzelce

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce borç verdiğin kişiyle iletişime geç, sağlıklı olanı bu. Zor durumdayım bak borcunu ödemelisin yoksa konuyu babana taşımak zorunda kalırım gibi
aklıma gelmedi değil ama babası iyi biri üzülsün istemem

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Borç verdiğin kişiyle hiç konuşturmu neden ödemediği hakkında eğer konuşmadiysan önce konuş baktın vermeye yüzü yok babasını araya kat

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
aklıma gelmedi değil ama babası iyi biri üzülsün istemem
icraya verince uçan kuş bile öğrenecek hocam. Dediğim gibi önce borç verdiğin kişiyle konuş süre tanı, gelişme olmazsa babasına taşı konuyu

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
borc oduyor musun yoksa veriyor musun? bu belli degil

Borç verdiğin kişiyle hiç konuşturmu neden ödemediği hakkında eğer konuşmadiysan önce konuş baktın vermeye yüzü yok babasını araya kat
konuşuyorum toparlayamadım diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

borc oduyor musun yoksa veriyor musun? bu belli degil
evet bunu düşünmemiştim WhatsApp konuşmaları delil oluşturmaz sanırım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,901
Üyeler