Öneri Alan Wake 2 hakkında

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,675
Bütçe
488
Epic Gameste 488₺. Naysla almayı düşünüyorum. Ama kardeşim almayalım crack oynayalım diyor. Bende cracki bıraktım. Artık crack yüklemek istemiyorum. Online var mı bu oyunun? 488₺ değer mı? Bir de son olarak Steamde Alan Wake 1'e sahibim. Alan Wake 2'yi anlamam için birinci oyunu oynamaya gerek var mı?

Paran varsa güzel oyun.

Oynamadıysan RDR 2 al aylarca oyna xd

Epic Gameste 488₺. Naysla almayı düşünüyorum. Ama kardeşim almayalım crack oynayalım diyor. Bende cracki bıraktım. Artık crack yüklemek istemiyorum. Online var mı bu oyunun? 488₺ değer mı? Bir de son olarak Steamde Alan Wake 1'e sahibim. Alan Wake 2'yi anlamam için birinci oyunu oynamaya gerek var mı?
Oyun kaliteli crack oynama birsürü sorunu var crack de orjinalde update hali daha stabil ayrıca oyun çok sistem istiyor RTX kapatılmıyor oyunda.

Rdr2 yi almıştım Steamde
Oynamadıysan onu oyna. Uzun süre idare eder hikaye+online.

İlla ki elimdeki parayla oyun alacağım diyorsan Alan wake 2 parasını hakeder.

Uzun soluklu olsun dersen Uncharted hırsızlar mirası al. İçinde 2 ayrı oyun var ve güzel.

Oyun kaliteli crack oynama birsürü sorunu var crack de orjinalde update hali daha stabil ayrıca oyun çok sistem istiyor RTX kapatılmıyor oyunda.
Rtx3060ti aldim. İşlemci ryzen 5 2600. High ayarlarda 1080p 60 FPS alırım değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oynamadıysan onu oyna. Uzun süre idare eder hikaye+online.

İlla ki elimdeki parayla oyun alacağım diyorsan Alan wake 2 parasını hakeder.

Uzun soluklu olsun dersen Uncharted hırsızlar mirası al. İçinde 2 ayrı oyun var ve güzel.
Elimdeki parayı oyuna yatırmak istemiyorum ama malum epicteki indirim süresi yarın bitiyor ve bir daha bu fiyata bulamayabilirim

Rtx3060ti aldim. İşlemci ryzen 5 2600. High ayarlarda 1080p 60 FPS alırım değil mi
High ayarlarda rtx 4000 serisi bile zorlanıyor. 3060Tİ ile 30 35 FPS anca verir diye düşünüyorum. AMD'nin FSR 3 modunu yükleyip üstüne bir de Frame generation açarsanız FPS 60'ı geçebilir.

Alan Wake 2 bana göre fiyatını haleden bir oyun. Ancak ben hikaye oyunlarına pek o kadar apra verme taraftarı değilim. Aynı fiyata ben Assassin's Creed neredeyse tamamını satın aldım.

High ayarlarda rtx 4000 serisi bile zorlanıyor. 3060Tİ ile 30 35 FPS anca verir diye düşünüyorum. AMD'nin FSR 3 modunu yükleyip üstüne bir de Frame generation açarsanız FPS 60'ı geçebilir.
Rtx4060ti ile kafa kafaya zaten saf güçte. Frame generation açacağım

Elimdeki parayı oyuna yatırmak istemiyorum ama malum epicteki indirim süresi yarın bitiyor ve bir daha bu fiyata bulamayabilirim

Optimized ayarlar + DLSS ile +60 rahat alırsın.

Optimized ayarlar + DLSS ile +60 rahat alırsın.
Birisi ryzen 5 1600 ile 50fps alıyordu dlls'siz. 60 FPS üstü okey bana(high ayarlar ve 1080p)

Ve şöyle bir konu buldum. Doğruluğunu iyice wraştırıp oyunun gamepasse eklenmesini bekleyebilirsiniz.

Nasıl 488 tl? 729 gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,279
Üyeler
174,533
Son üye
Kronos_17
Geri