kesinlikle değişim iste 20 30 liralık bir şey değil buArkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü İncehesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce?
Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum![]()
1 ölü piksel kullanımını etkilemez diye düşünüyorum garanti süreciyle kendini yıpratma bence ama illa göndermek istersen bazı firmalar en az 4 ölü piksel olması gerek diyor işlem yapmak için. Bu durumda bir tanesinin bile garanti kapsamında onarım veya değişim için yeterli olduğunu unutma.Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü İncehesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce?
Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum![]()
Hocam iade et başka bir cihaz al benceArkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü İncehesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce?
Köşelerde ise bu kadar takıntı etmeye gerek yok .Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü İncehesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce?
3300 TLHocam iade et başka bir cihaz al bence
Kaça almıştınız
Ekranın neresinde foto atabilirmisin3300 TL
İadeyle uğraşırım takıntılıyım dersen3300 TL