1 Adet Ölü Piksel :(

Ruqq

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü İncehesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce?

Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum :(

Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü İncehesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce?

Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum :(
kesinlikle değişim iste 20 30 liralık bir şey değil bu

1 ölü piksel kullanımını etkilemez diye düşünüyorum garanti süreciyle kendini yıpratma bence ama illa göndermek istersen bazı firmalar en az 4 ölü piksel olması gerek diyor işlem yapmak için. Bu durumda bir tanesinin bile garanti kapsamında onarım veya değişim için yeterli olduğunu unutma.

Rahatsız etmeyecekse kullanmaya devam et. Ben 5 yıl boyunca 3 ölü pikselle oynadım. Sana şöyle söyleyeyim son 2-3 seneye kadar bilmiyordum olduğunu çünkü aldıktan sonra test etmemiştim bile :kekw: almanın mutluluğuyla gece gündüz oynadım o ekranda.

He ileride satmak istersin, müşteri buna takılır falan filan eğer garanti bunu kabul ediyorsa değişim talep et.

Hocam iade et başka bir cihaz al bence
Kaça almıştınız

Köşelerde ise bu kadar takıntı etmeye gerek yok .

bu kadar takma bende 2 tane var ama hiç bir şekilde gözükmüyor bile oyun oynarken.

İyi fiyata aldıysan iade etmene gerek yok. Benim monitörde de 1 tane var. Aldıktan 5-6 ay sonra felan farketmiştim. Oyunlarda felan fark edilmiyor.

Bende g5 2k olanını bugun açtım. Çok şükür ölü pixel yok

Bu zamana kadar ölü pikselsiz hiç monitörüm olmadı, hiçbirini de kullanırken gözüme çarpmadı. İndirimde aldıysanız iade etmeyin, diğer türlü keyfiniz bilir. Ben genelde özellikle ikinci el, bir adet ölü piksel monitör alırım alacağım zaman fiyatı düşük olur 😈

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,310
Üyeler
188,401
Son üye
3210
Geri