Neler Yeni

1 Adet Ölü Piksel :(

Ruqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Selim Yılmaz
Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü İncehesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce?

Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
kaan cuvadar
Arkadaşlar merhaba samsung g3 165hz monitörü İncehesap üzerinden satın aldım lakin 1 adet ölü piksel çıktı değişim gereklimidir sizce?

Gaming gecesi üzerinden satın aldığım için iade et yeniden satın al yapamıyorum :(
kesinlikle değişim iste 20 30 liralık bir şey değil bu

Thadox

80+ Bronze

1 ölü piksel kullanımını etkilemez diye düşünüyorum garanti süreciyle kendini yıpratma bence ama illa göndermek istersen bazı firmalar en az 4 ölü piksel olması gerek diyor işlem yapmak için. Bu durumda bir tanesinin bile garanti kapsamında onarım veya değişim için yeterli olduğunu unutma.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Rahatsız etmeyecekse kullanmaya devam et. Ben 5 yıl boyunca 3 ölü pikselle oynadım. Sana şöyle söyleyeyim son 2-3 seneye kadar bilmiyordum olduğunu çünkü aldıktan sonra test etmemiştim bile :kekw: almanın mutluluğuyla gece gündüz oynadım o ekranda.

He ileride satmak istersin, müşteri buna takılır falan filan eğer garanti bunu kabul ediyorsa değişim talep et.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Hocam iade et başka bir cihaz al bence
Kaça almıştınız

Aykut D.

80+ Gold

Köşelerde ise bu kadar takıntı etmeye gerek yok .

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
bu kadar takma bende 2 tane var ama hiç bir şekilde gözükmüyor bile oyun oynarken.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
İyi fiyata aldıysan iade etmene gerek yok. Benim monitörde de 1 tane var. Aldıktan 5-6 ay sonra felan farketmiştim. Oyunlarda felan fark edilmiyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Oğuz
Bende g5 2k olanını bugun açtım. Çok şükür ölü pixel yok

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Burak
Bu zamana kadar ölü pikselsiz hiç monitörüm olmadı, hiçbirini de kullanırken gözüme çarpmadı. İndirimde aldıysanız iade etmeyin, diğer türlü keyfiniz bilir. Ben genelde özellikle ikinci el, bir adet ölü piksel monitör alırım alacağım zaman fiyatı düşük olur 😈

Top Bottom