🔥İndirim Acer Nitro RTX4050'li 1TB'li Laptop 25,499TL🔥

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421

RTX3050'li cihazlar bundan pahalıya satılırken 25k'ya RTX4050 almak daha mantıklı tam 25k bütçesi olanlar için çok iyi.

Diğer Acer İndirimleri

Screenshot_1.png

Alınır

Buna ram ekleniyor mu? 8 GB ram koymaktan bıkmadı şu firmalar. 16 bile artık sınır olarak sayılıyorken 8 ne yahu.

Buna ram ekleniyor mu? 8 GB ram koymaktan bıkmadı şu firmalar. 16 bile artık sınır olarak sayılıyorken 8 ne yahu.
8GB DDR5 Şeklinde hocam bence ddr4 3200mhz koyacağına 8gb ddr5 5200mhz koyması daha iyi.

tabii ki artırılabilir 1 tane boş slot ile geliyor

Kesinlikle bu daha mantıklı https://ty.gl/vbzd93aclq

12500h işlemci 16 GB ram . Arada 1500 TL fark var hiç deymez . 12400h leş bir işlemci.
Trendyoldan elektronik ürün ben almam almak isteyen alabilir yaşadığım sorunlar + tüketici hakem heyetine verdim zorla iade aldılar bozuk ürünü.

Ondan dolayı ya amazondan alırım ya da hepsiburada satıcılı ürünlerden harici almam.

Trendyoldan elektronik ürün ben almam almak isteyen alabilir yaşadığım sorunlar + tüketici hakem heyetine verdim zorla iade aldılar bozuk ürünü.

Ondan dolayı ya amazondan alırım ya da hepsiburada satıcılı ürünlerden harici almam.
Bu saçma bir bakış açısı. Öyle diye gidip daha kötü bir laptop mu alicaksin. Hem satıcı Trendyol olunca iade işlemini rahatça yapabiliyorsun. Ben Lenovo aldım beğenmedim iade ettim sorunsuz.

Bu saçma bir bakış açısı. Öyle diye gidip daha kötü bir laptop mu alicaksin. Hem satıcı Trendyol olunca iade işlemini rahatça yapabiliyorsun. Ben Lenovo aldım beğenmedim iade ettim sorunsuz.
Yaşamadan bilemezsin satıcı trendyoldu :D Laptoplar aynı 8gb daha ram eklemek zor olmamalı işlemci arasında mini fark var en azından amazon bu konuda sorun yaratmıyor beğenmezsem iade ederim. Muhtemelen trendyoldakinin Watt'ı düşük amazondakinin yüksek ondan fiyat farkı var amazonda indirimde çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyoldaki soru cevap kısmı savaş alanı. Trendyol farklı farklı cevaplar vermiş. Bir 165hz ekran diyor bir 144 diyor bi 145wat diyor bi 45w diyor 😅
tam da bundan bahsediyorum.

Güzel fiyat alınır, ama 1TB SSD koyup 8GB RAM bırakmak nedir be :D. Acer ve değişik kombinasyonları.

Kötü panelli laptopu nasıl kullanabiliyorsunuz hiç anlamıyorum?

Günde 6-10 saat oyun oynarsın, 5-6 saat render yaparsın ama monitöre her an bakıyorsun.

Paneli iyi olsun da, varsın özellikleri bir seviye düşük olsun bana göre.

Günde 6-10 saat oyun oynarsın, 5-6 saat render yaparsın ama monitöre her an bakıyorsun.

İps Panel? nesi kötü 144Hz

Bu düşünce ile giriş-orta segment hiç bir model alamassın ve gidip RTX 4050 laptoplar 25-30K arası iken ROG gibi üst modellere "Aman az biraz ekranı kaliteli olsun" diye 40 küsür verirsin. Ekrana takıntılı isen alırsın bi monitör kaliteli model laptopa ciddi bir para ödemessin.

Ama render, edit, tasarım gibi profesyonel şekilde işi olmayanlar için Victusda olsun nitroda olsun LOQ da olsun bulunan giriş seviye IPS paneller gayet yeterli.

Sanki 144p görüntü ile kullanıyoruzda bu modellere bakmak işkence gibi konuşuyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,174,331
Üyeler
186,465
Son üye
Gercekbiri
Geri