Bilgisayarım ne kadar eder?

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,667
Ryzen 5 3600
Gigabyte ab350 gaming rev1
Gameforce copper 2 kule tipi soğutucu
Asrock challenger rx6700xt 2x
Archon flare mesh x6
Sharkoon shp v2 650w
Corsair vengeance 2x8 3200mhz white
Fly 512gb ssd
Yanında ekstra m2 ssd apartıda benden. Sizce ne kadar eder? Birde elimde gameon 165hz 24 inç ips monitor var. Arap markası olduğuna bakmayın çok iyi monitor. Sizden ricam monitör e ayrı fiyat çekmeniz.

Ryzen 5 3600
Gigabyte ab350 gaming rev1
Gameforce copper 2 kule tipi soğutucu
Asrock challenger rx6700xt 2x
Archon flare mesh x6
Sharkoon shp v2 650w
Corsair vengeance 2x8 3200mhz white
Fly 512gb ssd
Yanında ekstra m2 ssd apartıda benden. Sizce ne kadar eder? Birde elimde gameon 165hz 24 inç ips monitor var. Arap markası olduğuna bakmayın çok iyi monitor. Sizden ricam monitör e ayrı fiyat çekmeniz.
Monitörü 3.500 civarı satabilirsin. Lenovo r25i-30 sıfırı zaten 5k

Monitörün var ama kasa ssd ve soğutucu hariç garanti yok ama kutu var.
Kasa 18-20k arası gider diye düşünüyorum. İşlemcin biraz düşük kalmış o yüzden tam kestiremiyorum 5600 iyi olurdu kombinasyon açısından

Kasa 18-20k arası gider diye düşünüyorum. İşlemcin biraz düşük kalmış o yüzden tam kestiremiyorum 5600 iyi olurdu kombinasyon açısından
Hocam laptopa geçmek gibi küçük planlarım var. Şuanlık işlemci ile idare edeceğim maalesef ama zaten 5600 e geçsem bile 1080p de yine darboğaz yiyeceğim muhtemelen o yüzden eğer işlemci upgrade yaparsam birkaç nesil atlayıp direk am5 e geçmek daha mantıklı geliyor ama öyle bir planım yok tabii ki. Bu verdiğiniz fiyat monitor dahil değilmi?

Banada biraz fala geldi. Parçaları tek tek hesapladığımda kafadan 15k bir şey buldum ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart bayağı temiz ama hocam güvenlik bantları ve jelatini üzerinde serin çalışıyor.
Evet bende öyle düşünüyorum 12/16 arası gider 11/12/12.5 hızlı satış 1 ay içinde satılır üstü ise bekletir bu dönemde zor aliniyor garantisiz ürün

Banada biraz fala geldi. Parçaları tek tek hesapladığımda kafadan 15k bir şey buldum ben.
Sahibindene bakarak konuştum 20 çok zor ama 18e gidebilir

Kart bayağı temiz ama hocam güvenlik bantları ve jelatini üzerinde serin çalışıyor.
Evet bende öyle düşünüyorum 12/16 arası gider 11/12/12.5 hızlı satış 1 ay içinde satılır üstü ise bekletir bu dönemde zor aliniyor garantisiz ürün
Arama kısmına rx 6700xt yazıp 20k bandına bakarsanız çokça sistem var

Geri