Öneri 300TL KLAVYE ÖNERİSİ

sws9912

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,907
Arkadaşlar mekanik klavye almayı düşünüyorum membrandan daha iyi olduğunu herkes biliyordur g213 prodigy kullanıyorum s ve y ve bazı tuşları biraz zor basıyor diye mekanik klavye almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir?

Gamepower ogre,calyspo bakabilirsin

Ve indirimde saber rgb 290tlye düşüyor denmişti bana gaming gecesinde mi düşecek veya başka yerde fiyat düşecekse link atabilir misiniz?

Arkadaşlar mekanik klavye almayı düşünüyorum membrandan daha iyi olduğunu herkes biliyordur g213 prodigy kullanıyorum s ve y ve bazı tuşları biraz zor basıyor diye mekanik klavye almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir?

Gamepower Calypso RGB öneririm

Gamepower saber öneririm
Bugun geldi banada gercekten renkleri falan cok guzel gözüküyor yay seside okadar etkilemiyor

Rampage KB-R90

Gamepower Saber RGB. Şu anda bunu onunla yanıtlıyorum çok tavsiye ederim gaming gecesinde 280 oluyor. Oda şuan pavyon gibi ışıl ışıl.

Gamepower Saber RGB. Şu anda bunu onunla yanıtlıyorum çok tavsiye ederim gaming gecesinde 280 oluyor. Oda şuan pavyon gibi ışıl ışıl.
Bilek desteği olsa alınabilir ama bilek desteği benim için büyük bir eksi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,007
Son üye
Ferhat Dalmış

Geri