Arkadaşlar mekanik klavye almayı düşünüyorum membrandan daha iyi olduğunu herkes biliyordur g213 prodigy kullanıyorum s ve y ve bazı tuşları biraz zor basıyor diye mekanik klavye almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir?
Gaming gecesinde düşüyor 280 TL'ye kadarVe indirimde saber RGB 290tlye düşüyor denmişti bana gaming gecesinde mi düşecek veya başka yerde fiyat düşecekse link atabilir misiniz?
Alınabilir ancak ben Gamepower Katana öneririm.Sizce bu klavye alınır mı arkadaşlar ?
![]()
Rampage Kb-r17 Raptor 6 Renk Us Layout Mavi Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-r17 Raptor 6 Renk Us Layout Mavi Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bence alınmaz numlocku yok hemde bilek desteği yok onun yerine gamepower ogre ,calyspo yada katana alabilirsinSizce bu klavye alınır mı arkadaşlar ?
![]()
Rampage Kb-r17 Raptor 6 Renk Us Layout Mavi Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-r17 Raptor 6 Renk Us Layout Mavi Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gamepower Saber RGB. Şu anda bunu onunla yanıtlıyorum çok tavsiye ederim gaming gecesinde 280 oluyor. Oda şuan pavyon gibi ışıl ışıl.Arkadaşlar mekanik klavye almayı düşünüyorum membrandan daha iyi olduğunu herkes biliyordur g213 prodigy kullanıyorum s ve y ve bazı tuşları biraz zor basıyor diye mekanik klavye almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir?
Bilek desteği olsa alınabilir ama bilek desteği benim için büyük bir eksiGamepower Saber RGB. Şu anda bunu onunla yanıtlıyorum çok tavsiye ederim gaming gecesinde 280 oluyor. Oda şuan pavyon gibi ışıl ışıl.