Yardım Beyler telefon çalındı acil!!

Dostum o kadar konum resmi atmışsın nasıl başka telefonun yok pek anlayamadım,dediklerin birbiriyle uyuşmuyor. Hadi diyelim arkadaşının telefonu, o kadar kişinin içinde olan bir olaydan sonra yalnız eve gitmek bence olası değil. Hikayede kaçırdığın noktalar var tekrar çalışmalısın.
Bro sen kafayı sıyırmışsın haberin olsun bilgisayardan çekip atıcağımı düşünemicek kadar uçmuş olmasın o kadar kişi diyorsun o kadar kişi de zaten benim için gelmiş ne yapiyim işim bittikten sonra orasını anlamadım.

kanka hikayenin girişi güzeldi ama sonrası inandırıcılığı kaybediyor biraz daha çalışman lazım

Bro sen kafayı sıyırmışsın haberin olsun bilgisayardan çekip atıcağımı düşünemicek kadar uçmuş olmasın o kadar kişi diyorsun o kadar kişi de zaten benim için gelmiş ne yapiyim işim bittikten sonra orasını anlamadım.
Tamam bilgisayardan aldın o resimleri peki şu an nereden yazıyorsun? yanında laptopla falan mı geziyorsun pek anlayamadım?

Olayın yaşandığı yer tutuyor, o kadar uğraşıp yalan söylememişsindir herhalde :D
Ekran Alıntısı.PNG

Bu hikaye güzeldi diyen arkadaşlara ne yapsak insanmiyacagi için sorgulamayı geçtim artık en iyisi size şikayet kağıtlarını vesaire atmak olacak belli ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olayın yaşandığı yer tutuyor, o kadar uğraşıp yalan söylememişsindir herhalde :D
Alıntıyı görüntüle
Allah allah tutuyor diyor bir de knk zaten yaşandığı için olabilir mi XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam bilgisayardan aldın o resimleri peki şu an nereden yazıyorsun? yanında laptopla falan mı geziyorsun pek anlayamadım?
Hayır kankan iyi okuduysan iş yerinde olduğumu yazmıştım ve bilgisayardan takip ediyorum demistim

En azından almışsın telefonu.

Happy ending.

#ülkemdemülteciistemiyorum

Polis dediğiniz gibi yapmaz,yapamaz. Tutar tutanağını, alır telefonu emanete. Savcılık soruşturur, telefon sinyal nerede veriyor, imei ile araştırır, ispat eder, telefoncuyu çağırır, ifadesini alır,sizi alır ifadenizi alır. En sonunda iddianameyi hazırlar, dava bile açılmadan size telefonu teslim edebilir. Sonra hırsızlıktan kamu davası açılır.

Brom cok gecmis olsun. Telefonu buyuk ihtimal satin almadi kendisinin tanidigi/is ortagi caldi. Caldiklarini gelip satiyorlar.

Herifler buraya geliyor bir de çete kuruyor anasını satayım. Lükse bak!

Polis dediğiniz gibi yapmaz,yapamaz. Tutar tutanağını, alır telefonu emanete. Savcılık soruşturur, telefon sinyal nerede veriyor, imei ile araştırır, ispat eder, telefoncuyu çağırır, ifadesini alır,sizi alır ifadenizi alır. En sonunda iddianameyi hazırlar, dava bile açılmadan size telefonu teslim edebilir. Sonra hırsızlıktan kamu davası açılır.
Duran arabalara vurulan kazadan sonra burada bizlik bir şey yok diyip olay yerinden kaçan ve masum adamları alkollü 5-6 kişiyle yan yana bırakan polis mi yapacak bunu? :D

Hocam kanunu, usülü uygulayan yer kaldı mı ya ? İşlerine gelmedikçe üşenip yapmıyor bazıları. Neymiş daha önemli işleri varmış.

İşini düzgün yapana saygım sonsuz tabi de onlar da günden güne azalıyor.

Her şeyi geçtim polis arkadaşı TERS kelepçe ile alıp götürüyor hocam. Olabilir mi böyle bir saçmalık ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,060
Üyeler
184,725
Son üye
beratvarvar
Geri