Neler Yeni

Yardım Beyler telefon çalındı acil!!

MOON_MVR

80+ Bronze
Dostum o kadar konum resmi atmışsın nasıl başka telefonun yok pek anlayamadım,dediklerin birbiriyle uyuşmuyor. Hadi diyelim arkadaşının telefonu, o kadar kişinin içinde olan bir olaydan sonra yalnız eve gitmek bence olası değil. Hikayede kaçırdığın noktalar var tekrar çalışmalısın.
Bro sen kafayı sıyırmışsın haberin olsun bilgisayardan çekip atıcağımı düşünemicek kadar uçmuş olmasın o kadar kişi diyorsun o kadar kişi de zaten benim için gelmiş ne yapiyim işim bittikten sonra orasını anlamadım.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
kanka hikayenin girişi güzeldi ama sonrası inandırıcılığı kaybediyor biraz daha çalışman lazım

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
Bro sen kafayı sıyırmışsın haberin olsun bilgisayardan çekip atıcağımı düşünemicek kadar uçmuş olmasın o kadar kişi diyorsun o kadar kişi de zaten benim için gelmiş ne yapiyim işim bittikten sonra orasını anlamadım.
Tamam bilgisayardan aldın o resimleri peki şu an nereden yazıyorsun? yanında laptopla falan mı geziyorsun pek anlayamadım?

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Olayın yaşandığı yer tutuyor, o kadar uğraşıp yalan söylememişsindir herhalde :D
Ekran Alıntısı.PNG

MOON_MVR

80+ Bronze
Bu hikaye güzeldi diyen arkadaşlara ne yapsak insanmiyacagi için sorgulamayı geçtim artık en iyisi size şikayet kağıtlarını vesaire atmak olacak belli ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olayın yaşandığı yer tutuyor, o kadar uğraşıp yalan söylememişsindir herhalde :D
Alıntıyı görüntüle
Allah allah tutuyor diyor bir de knk zaten yaşandığı için olabilir mi XD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bilgisayardan aldın o resimleri peki şu an nereden yazıyorsun? yanında laptopla falan mı geziyorsun pek anlayamadım?
Hayır kankan iyi okuduysan iş yerinde olduğumu yazmıştım ve bilgisayardan takip ediyorum demistim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
En azından almışsın telefonu.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Happy ending.

#ülkemdemülteciistemiyorum

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
Polis dediğiniz gibi yapmaz,yapamaz. Tutar tutanağını, alır telefonu emanete. Savcılık soruşturur, telefon sinyal nerede veriyor, imei ile araştırır, ispat eder, telefoncuyu çağırır, ifadesini alır,sizi alır ifadenizi alır. En sonunda iddianameyi hazırlar, dava bile açılmadan size telefonu teslim edebilir. Sonra hırsızlıktan kamu davası açılır.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Brom cok gecmis olsun. Telefonu buyuk ihtimal satin almadi kendisinin tanidigi/is ortagi caldi. Caldiklarini gelip satiyorlar.

Herifler buraya geliyor bir de çete kuruyor anasını satayım. Lükse bak!

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Fatih
Polis dediğiniz gibi yapmaz,yapamaz. Tutar tutanağını, alır telefonu emanete. Savcılık soruşturur, telefon sinyal nerede veriyor, imei ile araştırır, ispat eder, telefoncuyu çağırır, ifadesini alır,sizi alır ifadenizi alır. En sonunda iddianameyi hazırlar, dava bile açılmadan size telefonu teslim edebilir. Sonra hırsızlıktan kamu davası açılır.
Duran arabalara vurulan kazadan sonra burada bizlik bir şey yok diyip olay yerinden kaçan ve masum adamları alkollü 5-6 kişiyle yan yana bırakan polis mi yapacak bunu? :D

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Hocam kanunu, usülü uygulayan yer kaldı mı ya ? İşlerine gelmedikçe üşenip yapmıyor bazıları. Neymiş daha önemli işleri varmış.

İşini düzgün yapana saygım sonsuz tabi de onlar da günden güne azalıyor.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Her şeyi geçtim polis arkadaşı TERS kelepçe ile alıp götürüyor hocam. Olabilir mi böyle bir saçmalık ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom