Neler Yeni

Yardım Beyler telefon çalındı acil!!

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
guzel hikaye begendim

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Konu hakkında güncelleme telefonu satın alan adamın yanına gittik. Adamın bi tarafı tutuştu desem yeridir birini aradı getir telefonu iş uzadı falan fistan bir şeyler geveledi başımda 10 20 tane adam var öldürcekler bunlar beni diye ağlandı. 15 dk sonra telefon geldi. Telefonda bir sıkıntı yok dükkandaki adam para falan da istemedi o arada şans eseri içeri birisi girdi hayırlır ne bu tantana falan vesaire diye. Başta benim abiler sokmadı içeri seni ilgilendirmez uza diye fakat adam içerdekine seslenip haşim bunlar kim ne iş falan diye sordu. Dükkandaki adamın adı haşim miş.

Çekilin kardeşim dükkan benim siz kimi kimin dükkanına sokmuyorsunuz falan yaptı içeri girdi buyrun kardeşim ben yardımcı olayım dedi. Olayı kısaca özetledik.

Dükkan sahibi hasan abi 65 yaşında dükkanda duran eleman haşim 23 yaşında iki kişilermiş.

Hasan abinin dükkan karşısında taksi durağı da varmış taksi durağında kalıyormuş haşim de bu ilk suriye savaşı zamanında gelmiş sığınmış hasan abinin yanına hasan abi de acıyıp almış.

Ben durumu izah ettim dinledi beni daha sonra adamın eşgalini sordu etti.

Gömredim ki abi bilmiyorum dedim.
Buraya bu arlaar çok uğrayan bi eleman var sürekli içeri girip çıkıyor sen tanıyor musun dedi haşime.

Haşimi görün nasıl mala yatıyor ama belli o adam la bi ortaklığı var haşimin.

Neyse işte telefon geldi telefonu getiren kişi hasan abinin söylediği kişiymiş telefon ondan çıkınca biz anladık onun çaldığını zaten hasan abi dedi ki kardeşim çok geçmiş olsun inanki bi bilgim yoktu benim ben insanlık ettim yardım edeyim dedim böyle olcağını bilsem etmezdim vesaire dedi hasan abiyle helalleştik biz. O iki arkadaşı da bize teslim etti. Yukarda llah var oğlum dedi benim inancım hep onadır dedi siz neye uygun görüyorsanız yapın sonra polise teslim edin aman elinizi kana bulamayın dedi bu iki naneyi bize verdiii.

Olay burda asıl gel.

Bizim body ci abiler bunları tutuyor biz gidiyoruz ama görmeniz lazım dışardan bakan biri derki asker kaçağı var onu aldılar o şekil tuttular götürüyorlar.

Anneler parkı var orda samsunlulular bilir onun alt katı boydan boya otoparktır ama kullanlmıyor.

Bizim iki naneyi orda biraz har vurup harman savurma diyim siz anlayın bir iki muamele çektiler sonra da polis çağırdık.

Polis gelmeye yakın da biz uzadık bunlar yerde don atlet uzanıyorlar.

Poilisler aldı. Gitti

Poolisler hızlı gelsin diye de 2 tecavüzcü yakaladık dedik inansınlar diye de soyduk bunları o şekilde aldılar artık ne olur ne olmaz bilmiyoruz ben telefonumu aldım. Abilerim stres attı kafamız rahat kısaca.
Serin hikaye.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
S23 Ultra'nın resmini at bari hocam. S23'ün ekranında bu konu açık olsun ama :) O zaman inanırım.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Brom cok gecmis olsun. Telefonu buyuk ihtimal satin almadi kendisinin tanidigi/is ortagi caldi. Caldiklarini gelip satiyorlar.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

MOON_MVR

80+ Bronze
Ek olarak eve gidincep polisler ile birlikte tuttuğum tutanağı da paylaşayım hocam sıkmayın canınızı :)

Froxy78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
Dosltar kısa özet geçiyorum samsun da canikte oturuyorum dolmuşa bindim ilkadım a iş yerine gidiyorum. İnerken parayı vermek için telefonu montun cebine koydum iç cepten cüzdanı alıp parayı verip indim ve indiiğimde telefon cebimde yoktu. Çok sıkış tepiş bir dolmuşa binmiştim kim çaldı o an görmedim ve fark etmedim. Zaten o durumda kimin eli kimin neresinde belli olmuyor. Kızın teki bağırdı hatta elliyorlar beni falan diye. Neyse işte indim dolmuştan baktım cepte telefon yok dolmuşa el yapıyorum sesleniyorum duymadan gitti. Direk yanımdaki bi abiden minibüscüler derneğini arayıp plakayı söyledim adamın telefon numarasını verdi aradım dedim sakın kimseyi indirme telefonumu o araçta biri çaldı dedim. Sürücü de ufak bi sessizlikden sonra abi ben duraktayım araç ta boş az önce indi herkes dedi.

Neyse işte direk polie gittim durumu anlattım telefonu çalıntı durumuna aldık ben de google dan kayıp modunu açtım anlık olarak sürekli konum takip ediyordum. Daha sonra bir yerde konum kesildi. 2 saat önce de yeni konum bilgisi geldi. Konum bi telefoncudan dı ve telefonu sıfırlamaya çalıştığının bilgisi geldi. Direk telefoncuyu aradım konumdaki google fotoğraflar dan telefona dokunmaması gerektiğini onun çalıntı olduğunu falan söyledim ve bi koşu polisle beraber gittik.

Ortamı anlatıyorum hayal edin suriyelilerin çoğunlukda yaşadığı kenar mahallede bir telefoncuydu kendisi çok dandirik telefonlar ve malzemeler vardı.
Polisle içeri girdik konu anlattık adam bizde öyle bir şey olmaz falan yaptı bende öyle bi cihaz yok muamelesi çekti.
Ben dedim ki cihaz kayıp modunda ve burdan sinyal veriyor dedim. Kanıtla kardeşim dedi sen ne hayırdır bana hırsız damgası vuruyorsun seni burda şişletirim dua et polis abilerin var falan yaptı. Öyle mi güzel kardeşim o telefon burdaysa sana onu yediririm ama dedim göster bakim dedi. Açtım iş telefonumu kayıp cihazımı bul yaptım arka odadan benim telefon deprem alarımı gibi ses veriyor duyulmaması imkansız şekilde ses çıkıyor.

İtttir git şimdi bana getir telefonumu dedim aldı geldi bu herif telefonu bu mu senin dedi evet benim dedim. Yediriyim mi şimdi sana bunu başka yerinden dedim boş laf yapma 7 bin lira aliyim canım yaptı.
Ne 7 bini kardeşim neyin 7 bini bu dedim.
E ben bu telefona 6 bin lira para verdim bana satan adama bin lira da bunu saklama masrafı benim zararımı ödemeden hayırdır dükkanımdan mal çıkarıyorun mafya mısın sen falan dedi.
Kardeşim telefon benim senin kime ne kadar verdiğim benim şeyimde değil git sen kendin bul paranı dedim.
Telefonu aldı elimden hızlıca 7 bin liramı 3 gün içinde getirdin getirdin getirmedin satarım telefonunu dedi.
Yanımdaki polislere baktım size yemin ediyorum yanan mumun alevi daha hareketli anasını satayım ben böyle bir şey görmedim.
Polis diyor ki adam zarar ediyor ya hırsızı bulcan paranı alıcan yada prayı ödeyip telefonu alacaksın kardeşim yapcak bir şey yok dedi.
Sinirden elim ayağım boşaldı polise hakaretler savurmaya başladım ne demek hırsızı bulcaksın ne ne şeyime polissin o zaman diye polise çıkıştım.
Polis de çok bir şey yapıyor muş gibi beni kelepçeleyip karakola götürdü bi yarım saat önce falan saldılar sakinleşmem için tutmuşlar.
Polis şimdi diyor ki bi şekilde hırısızı bulmak lazım yada 7 bin vercez kardeşim yapcak bir şey yok dedi.
Bu arada adama faturasız telefon aldı diye ceza yazıcaklardı nedense telefoncu yabancı uyurukluymuş bahanesiyle yazmadılar.
YANİ BİLDİĞİNİZ BU SEVDİİMİN POLİSLERİ TÜRK VATANDAŞI DEĞİL DE ÜLKESİNE KAÇAK YOLLA GİREN Bİ TELEFONCUYU BANA SAVUNDU VE BENİM SİCİLİME LEKE SÜRDÜ.

Kafam attı iş çıkışı gidip zorla alacağım telefonu sonuçta fatura falan her şey benim adamın yerini de biliyorum kkamerası falan da yok tam dövülesi bir tip ne yapılmalı sizde?

Telefonu satın aldığı adam da evde çocuk var param yok telefonumu kaça alırsın diye acındırmış kendini öyle almış.
İsim soy isim imza almış adamdan bakıyoruz sistemde öyle bir vatandaş yok şaka gibi iş.
Bir kaç arkadaşını al yanına git zorla al polisle olacak iş değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,333
Son üye
Buweci
Top Bottom