Pew Pew
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
Hocam bunların ilk icraati değildir batarya filan sökerlerdi mutlakaTelefonum kayıp modunda şarjı bitmediği sürece kapalı dahi olsa konum yollamya devam ediyor.
Hocam bunların ilk icraati değildir batarya filan sökerlerdi mutlakaTelefonum kayıp modunda şarjı bitmediği sürece kapalı dahi olsa konum yollamya devam ediyor.
HaydaaaOnun için ekranı söküp girmesi lazım hocam öyle kolay sökülmüyor onların bataryaları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Pew Pew Şom ağzınıza hocam telefonu kapattılar.
Alıntıyı görüntüle
1 Tane siyasi tanıdığın olsaydı o telefoncuyu direkt sınır dışı ederlerdiBen amcamlarla toplanmaya gidiyorum beyler size haber geçerim bakalın ne olacak gidiyoruz şimdi 20 25 kişi
Birilerini öldürmeyin de bacak kol kırılması sorun değil.Ben amcamlarla toplanmaya gidiyorum beyler size haber geçerim bakalın ne olacak gidiyoruz şimdi 20 25 kişi
Bahsız bedevilik değil kankam o konu çok önceden kalma bi olayı anlattığım bir konu onun dışında samsundaysan gel bi ara adliyenin orda çalışıyorum iftar yemeği ısmarlıyım sana başımdan geçenleri anlatayım yada istersen gel yer altı caamisinin oraya oraya yakın adamın iş yeri beraber gidelimBahtsız bedevi misiniz hocam? Pek inandırıcı gelmedi, bende Samsun'da yaşıyorum. Polisler ceza yazmak için adam arıyor, yaya geçidinde böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. En çok orada yakalayıp ceza yazıyorlar çünkü.
Alıntıyı görüntüle
Sağol dostum. Hiç o tür işlere girmedim, umarım girmemi gerektirecek bir durum olmazda. O telefoncuya gidecekseniz boşuna gidersiniz artık. Telefon ordayken vermemiş, yokken telefon bende değil der geçer.Bahsız bedevilik değil kankam o konu çok önceden kalma bi olayı anlattığım bir konu onun dışında samsundaysan gel bi ara adliyenin orda çalışıyorum iftar yemeği ısmarlıyım sana başımdan geçenleri anlatayım yada istersen gel yer altı caamisinin oraya oraya yakın adamın iş yeri beraber gidelim