Lg 24GN65R-B vs Lg 24GN60R-B

wasly

80+
Reaksiyon skoru
13
24GN65R de 8bit, 1ms GtG FreeSync Premium, asansör ve pivot özelliği var 24GN60R aradaki 600 TL'ye değer mi hikaye oyunları ve rekabetçi oyunlar oynayacağım hangisi alınmalı.

24GN65R de 8bit, 1ms GtG FreeSync Premium, asansör ve pivot özelliği var 24GN60R aradaki 600 TL'ye değer mi hikaye oyunları ve rekabetçi oyunlar oynayacağım hangisi alınmalı.
Msi monitör kullanan birisi olarak bu monitörü önerebilirim güzel bir indirimede girmiş.

İkiside çöp bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi

24GN65R aldım 1 ay oldu çok araştırdım da aldım msi asus view sonic ama aralarında en sorunsuz en az arıza yapanlar lg idi aldım iyikide almışım sorunsuz bi sekılde geldi tavsiye ederim

24GN65R aldım 1 ay oldu çok araştırdım da aldım msi asus view sonic ama aralarında en sorunsuz en az arıza yapanlar lg idi aldım iyikide almışım sorunsuz bi sekılde geldi tavsiye ederim
Fiyatına değer mi sence ölü pixel ışık sızması falan varmı

viewsonic amazondan alınmalı ama diğer platformlarda iade süreci sancılı geçiyor ölü piksele 4-5 e normal diyor servis :)

Fiyatına değer mi sence ölü pixel ışık sızması falan varmı
bendeki monütörde ne ışık sızması va neden ölü pixsel fityatına deger bence hdr10 özelliğini oyunlarda denemedım henüz ama bir cok monütöre bin basar dcp 3 renk kapsamını desteklemıyor o kadar

Bizim zamanımızda 24GN650-B vardı ips pivot gtg 1 ms bu özelliklere en yakın hangisiyse onu al linklere detaylı bakamıyorum pivotsuz ips ve pivotlu va panel arasında kalırsan pivotu tercih et editör değilsen ips panelin çokta bi olayı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,319
Üyeler
187,487
Son üye
abu.
Geri