MSI Evoke 5700 XT sıcaklık normal mi?

Termal pad için dedim macun basit.
Orada farklı ölçüler oluyordu sanırım en iyi sonuç için, onun için eğer birisi 2mm diğeri 2.5mm ise farklı farklı termal pad mi almak gerekir? Tek 2mm kurtarmaz mı yani?
 
Termal pad için dedim macun basit.
Hocam şimdi kasanın kapağını açtım, testi yapmadan önce bir kartın fanını MSI Afterburner ile manuel açıp 37'ye düşürdüm sonra FurMark başlattım, şöyle bir sonuç çıktı ilk 4 dakika 30 saniye:
1711469289597.png

Devamında da 10 dakikalık şu şekilde:
1711469546076.png
 
Yaklaşık 1 hafta önce ikinci el aldım kartı. MSI Evoke 5700 XT modeli, ısındığını biliyorum kendinden sıcak çalışıyor ancak bu değerler bu kart için normal mi sormak istedim. Metro Exodus 1080p yüksek ayarlarda oynarken değerlere baktığımda 200W güç çekiyordu ortalama, 3200 RPM fanla çalışıyordu sürekli ve 90 derece normal sıcaklık/111 derece hotspot sıcaklığı vardı. FurMark denediğimde ise maksimum 90 derece normal sıcaklık/102 derece hotspot sıcaklığını 3000 RPM ile gördü 3 dakikada ve 165W çekiyordu.
Bende nitro+ modeli var testlerde daha sıcak çalışıyor MSI modele göre ama kullanmaya başladığımdan beri Yaz ayında maks 74 derece gördüm sende bir sıkıntı var gibime geldi.
 
Biraz da undervolt yaparsan 70 yaparsın sıcaklığı.
 
Bende 5700 XT Gaming X var şuan 210w çekerken hotspot 100 oluyor normal sıcaklık ise 67 falan oluyor
 
aga çorba olmuş bu o termal ne çok fazla ve çok dandik kıvamı 3 tllik termallerle aynı allah için mx4 falan sür şuna ince bir şekilde bildiğin su yani o termal falan değil
Kral işin garip kısmı o macun zaten MX4 :D Termal pedlerin terlemesinden dolayı acaba o da mı ıslanmış.
 
Kral işin garip kısmı o macun zaten MX4 :D Termal pedlerin terlemesinden dolayı acaba o da mı ıslanmış.
güzelim termale ne olmuş uzay sistem kullanıyorum miss gibi duruyo :D ısındığından gitmiştir büyük ihtimal bir de bana aşırı fazla geldi termal macun
 
güzelim termale ne olmuş uzay sistem kullanıyorum miss gibi duruyo :D ısındığından gitmiştir büyük ihtimal bir de bana aşırı fazla geldi termal macun
Kral ne yapayım yem mi vereyim karta :D Fazla da değilmiş bu arada normal sürmüşüm ama termal pedler kesin değişecek o belli oldu.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,999
Mesajlar
9,847,613
Üyeler
174,040
Son üye
Kayra Akg
Geri
Top