- Reaksiyon skoru
- 735
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yo sıfır knk çoğuAga parasi çokmuş be 2.el falanmi dolaptakiler

Yo sıfır knk çoğuAga parasi çokmuş be 2.el falanmi dolaptakiler
Yo sıfır knk çoğu
hangi araç acaba f1 miHocam rahatsız ediyorum ama ekran kartının ordaki Araç linki varmi
Evethangi araç acaba f1 mi

KONUNUN ALAKA SEVİYESİNE BAK GÜMLEDİM GNFJGNDFKJDFNGDFJNDFKGNJKDFGFLNGJFKKNGKRŞNJRENŞQKQWF KALK DEFOL GİT BRO SEN KAFAYI YEMŞİŞSİNSen borcu olan çocuk değil misin? Geçen de bi telefon hikayesi. Baya bir sıkıyon ama bakalım
Sunu buldum knk kargo ucretide yoktam olarak bu satıcıdan bu linktekini almıştım vergiler dahil
Bburago 1:43 75th yıldönümü #16 #55 lelec Sainz 2022 F1 Scuderia Ferrari F1-75 alaÅım lüks araç pres döküm arabalar Model oyuncak - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi çok pahalı ama bulabilirsen 300 400 arası falan galiba

Alınabilir bu güzel görünüyor.Sunu buldum knk kargo ucretide yok

Bburago 1:43 F1 modeli düzenli sürüm 2023 Red Bull yarıŠRB19 #1 Verstappen #11 Perez alaÅım araba formülü kalıp döküm oyuncak - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Aga bunu sabahta attim ordan alma dolaptan al dedinAlınabilir bu güzel görünüyor.

Aga bunu sabahta attim ordan alma dolaptan al dedin
hocam araba bende koymak istiyorum makul fiyata aynısından var mıdırDostlarım selam kasamın dışardan bakıldığında güzel görünmesi için başka neler yapılabilir sizce?
Egzoz fanı kısmına bir ekran düşünüyorum fakat çoğu insan onu 3. Monitor olarak görüyor falan diyor çogu da soğutmayı kötü etkiler diyor siz ne düşünüyorsunuz başka ne yapabilirim kasaya?
A-101 den almıştım ben arabayı arada bi gelip duruyor fakat aliexpress den küçük diecast falan alınabilir.hocam araba bende koymak istiyorum makul fiyata aynısından var mıdır