aldım birdaha da zorunda kalmadıkça kullanmamYine iPhone'u hayatı boyunca eline bile almayanlar yorumlara dolmuş![]()
aldım birdaha da zorunda kalmadıkça kullanmamYine iPhone'u hayatı boyunca eline bile almayanlar yorumlara dolmuş![]()
Pekialdım birdaha da zorunda kalmadıkça kullanmam
Sıfır jelatinli hocam.Hocam yurtdışı cihazları güvenilir oluyor mu ki? (yurtiçinde satılanlardan bahsediyorum) çok fazla toplama cihaz dönüyor diyoarlar.
Tam tersi 4LPP üretim bandından geçen yeni exynos 2200, 8 gen 1 den tartışmasız daha iyi bir işlemci.Exynos tan dolayı alınmaz bence SD ler fena degil
8 Gen 1'in 2200'den kötü olduğu tek yer Samsung cihazıdır.Tam tersi 4LPP üretim bandından geçen yeni exynos 2200, 8 gen 1 den tartışmasız daha iyi bir işlemci.
Bende birkaç aya yeni telefon alacağım da kafamda yurtiçi 12 var telefon konularında işin ehli şahin doğan hocam da geçen incelemesini atmıştı güzel telefon fakat bu bütçelerde yurtdışı almak daha mantıklıysa yurtdışı düşünürüm.Sıfır jelatinli hocam.
O kadar da kötü değil bence 15k ya kadar verilebilir10k dan fazla vermem bu çöpe
Hocam yurtdışı 12 128gb ler 14 bandında. Mayısın 1 inde kullanmaya başlarsanız sizi 4+4 ay ocağa kadar götürecektir. Ocak ayında +8 ay yenilenir eylülün başına kadar kullanırsınız. Ardından 4 ay kadar farklı/eski bir telefon kullanıp sonrasında 2026 ocakta 8 ay daha kullanıp 2026 eylül ayında telefonu satarsınız. O zamana kadar zaten iphone 16-17-18 ler çıkmış olur. Sizde yeni bir iphoneye geçer aynı döngüye devam edersiniz.Bende birkaç aya yeni telefon alacağım da kafamda yurtiçi 12 var telefon konularında işin ehli şahin doğan hocam da geçen incelemesini atmıştı güzel telefon fakat bu bütçelerde yurtdışı almak daha mantıklıysa yurtdışı düşünürüm.
Patladım buna uyarı gelmesine.Forumda her konuya iphone yazan bi fanboy vardı onun raporladığına eminim.Biz raporlasak uyarı vermezler tabi orası ayrı konu.10k dan fazla vermem bu çöpe
Çöpe çöp demek ne zamandan beri yasakPatladım buna uyarı gelmesine.Forumda her konuya iphone yazan bi fanboy vardı onun raporladığına eminim.Biz raporlasak uyarı vermezler tabi orası ayrı konu.
Bende şaşırdım.Adminler de fanboy anlaşılan.Komik tarafı şu bana verilen uyarıya benzer bir raporlama işlemi yapınca geri dönüşü gelmiyor.Tek tek forum kurallarına aykırı her yorumu raporlasam %95 dönüşü olmayacak ama başkası raporlayınca duyarlı davranmaya başlıyorlarÇöpe çöp demek ne zamandan beri yasak![]()