Sata güç girişi kabloları eski hardisk ve 2.5 lik SSD leri hatta rgb kontrolcüleri beslemek içinde kullanılır.bilgisayarımı temizliyorum, bazı aksaklıklardan dolayı 1 2 ay ara verdim ve bu kabloların nereye geldiğini bilmiyorum
Hayır olmaz ben yıllardır takmıyorumteşekkür ederim, başka bie sorum var ledleri takmazsam sıkıntı olur mu
Power led hdd ledden bahsediyorsunuz değil miHayır olmaz ben yıllardır takmıyorum
Hayır olmaz ben yıllardır takmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Power led hdd ledden bahsediyorsunuz değil mi
evet, ve yeni bir sorun ortaya çıktı bu kablolar ne?Hayır olmaz ben yıllardır takmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Power led hdd ledden bahsediyorsunuz değil mi
Hangileri benim söylediğim hdd ve power led mi? Eğer onlarsa sadece bildirim ışığı birisi diskin çalıştığını kullanıldığını gösteriyor diğeri ise kasanın çalıştığını gösteren bir bildirim ışığı eski dokunmatik telefonlarda şarja takınca sarı-yeşil ışık yanar ya aynı onun gibievet, ve yeni bir sorun ortaya çıktı bu kablolar ne?
anladım gereksiz diyorsunuz yani sağ olun hocamHangileri benim söylediğim hdd ve power led mi? Eğer onlarsa sadece bildirim ışığı birisi diskin çalıştığını kullanıldığını gösteriyor diğeri ise kasanın çalıştığını gösteren bir bildirim ışığı eski dokunmatik telefonlarda şarja takınca sarı-yeşil ışık yanar ya aynı onun gibi