Slamori
80+
- Reaksiyon skoru
- 304
Normal değil evet ama söylediğim gibide olabiliyorAmazon Almanya'dan aldım öyle bi şey değil muhtemelen gönderim de sorun oldu. 10 gün sonra iptal olması normal değil
Normal değil evet ama söylediğim gibide olabiliyorAmazon Almanya'dan aldım öyle bi şey değil muhtemelen gönderim de sorun oldu. 10 gün sonra iptal olması normal değil
Kargo hareketleri garip bi şekilde sadece kargoya verildi olarak görünüyordu hep. Normalde her aşama tek tek görünüyodu diğer siparişlerimde.kargo hareketlerini izlemiş miydiniz hangi aşamada iptal edildi
Çalışanın iptal etmesi mümkün değil. Bir sürü stok varNormal değil evet ama söylediğim gibide olabiliyor
Sizle aynı gün almıştık benimki bugün geldiAga heveslendik aldık adamlar iptal etmiş. İlk defa böyle oldu amazonda. Jeff bezos la aramda ciddi gerginlik var şu an
Alıntıyı görüntüle
Evet çok garip bi durum. Alırken de tereddüt etmiştim vatandan mı alsam diye. Ondan böyle olduSizle aynı gün almıştık benimki bugün geldi
Ürün kargoda hasar görmüştür geçen benim sırma sodaları patlatmışlar kargoda iptal olduEvet çok garip bi durum. Alırken de tereddüt etmiştim vatandan mı alsam diye. Ondan böyle oldu![]()
Aga heveslendik aldık adamlar iptal etmiş. İlk defa böyle oldu amazonda. Jeff bezos la aramda ciddi gerginlik var şu an
Başka bir üründe benimde başıma geldi. Sipariş edilen hesap ile tc tutmayınca bu şekilde geri dönüyor.Aga heveslendik aldık adamlar iptal etmiş. İlk defa böyle oldu amazonda. Jeff bezos la aramda ciddi gerginlik var şu an
Alıntıyı görüntüle
Amazonda tanıdığı olmayan adam gamepadiAh be brocum bende daha ucuz diye pembe rengini aldım 5-6 günde geldi Amazon Almanya dan çok güzel paketlemisler sıfır kapalı kutu geldi ve rengi de Süper çıktı
Her şey tutuyo Amazon De den en az 50 ürün aldım şimdiye kadar. Aynı hesapBaşka üründe benimde başıma geldi. İsimle tc tutmayınca böyle oluyor
Başka bir üründe benimde başıma geldi. Sipariş edilen hesap ile tc tutmayınca bu şekilde geri dönüyor.
Bence bu attığın linkten alma kardeşim ithalatçı garantili olayı bir tık sıkıntıBu Amazon'un ikinci kazığı bana. Monitör alırken de 20 defa ödemeyi reddedip sipraişleri iptal etmişlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://ty.gl/chj7mqqo6o bu satıcı güvenilirse alıp geçiyorum ya. Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun tüm ekipmanların kırmızı zaten
Hepsiburada dan Microsoft tr garantili aldım. Satıcı hbBence bu attığın linkten alma kardeşim ithalatçı garantili olayı bir tık sıkıntı
On numaraHepsiburada dan Microsoft tr garantili aldım. Satıcı hb
Hollandadan uçağa yükleniyo Amazon de siparişleri. Gelir muhtemelenBeyler benimkide netherlands bişeyport diyo daha gelmedi, alalı 8 gün oldu yarın 9 olacak