Çözüldü✓ ADOBE ÜYELİĞİM İPTAL ETME ÜCRETİ İSTİYOR?

Oh bee. Kurtuldum cidden kurtuldum. Adamlara paramın olmadığını öğrenci olduğumu vurgulayıp durdum en sonunda dediğim plan değişikliğini de yapmayıp direkt iptal ettiler. İçime öyle bir dert olmuştu anlatamam ya. Hepinize çok teşekkür ederim dostlar. Ne kadar teşekkür etsem az kalır gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın için mezuniyet planımız vardı çok güzel bir gün olacaktı bugün gece bir anda bunu görünce içimi öyle bir dert kapladı anlatamam. Zaten ilk mesajımdan belli oluyordu sanırsam. Sayenizde bundan kurtulmak beni çok rahatlattı. Tekrardan ve tekrardan hepinize teşekkür ederim.
kral ne kadar ödedin aylık başta

Kanka ben hiç bir para ödemedim bunlara bu durumda. Deneme üyeliğinden beri kartta para yoktu zaten.

Paparada sanal bir kartı bağlamıştım deneme üyeliğinin başlaması için. Zamanı gelince iptal etmeye çalışınca sistem buna izin vermedi iptal edemedim. Ödemeniz aksarsa kendiliğinden planınız iptal olur dedi bende okey dedim öyle olsun kendi iptal olsun. İşte birkaç saat önce aklıma bu durum geldi. Hesaba girdim bir baktım. Üyeliğimi devam ettiriyorlar. İptal etmek istesem 3000 TL civarında para istiyorlar falan. Acayipti.

Adobe hesabını da sildim. Artık bir derdim kalmadı dostlar sağ olsunlar.

Bu durumlarda paparadan sanal kart oluşturup denemeyi öyle başlatıyorum sonra kartı siliyorum.

Hocam merhaha hala cozum bulamadiysan lutfen iyi dinle. Adobe yillik planlama yapar sozlesmeyi kabul ettirir iptal edersen 1 yillik odemeyi yapmani ister bunu adobe programlarinda en düşük parali (adobe lightroom) progrmaninin plani ile değiştir şu anki adobe planini sonrasinda onu iade et hic para odemeden geri alirsin.
Al videosunuda atiyorum kendimde oldu ondan biliyorum.

İnşallah odememissindir hocam.
İyi aksamlar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,365
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn