p_enes
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Dostlar mayısın ilk haftası gibiydi 8 mayıs 2025 olması lazım aylık ödemeli yıllık plan deneme sürümü başlattım. Kart bilgisi olarak sanal bir papara kart girdim üyeliğim başladı. Ardından ücretsiz deneme sürümü dolunca benden para çekmeye çalıştı ama param olmadığı için çekemedi zaten. Planı iptal etmek için sitelerine girdim fakat ödeme başarısız olduğu için iptal edemedim. Bir de uyarı yazıyordu şey diyordu: İşte eğer ödemelerinizi yapmazsanız planınız iptal olur gibisinden bir yazı yazıyordu. Bende dedim hani madem ben iptal edemiyorum (zaten kullanmayı da bıraktım yazılımı hiç bir uygulamasını kullanmayalı haftalar oldu bilgisayarımdan da sildim çoktan) bekleyeyim kendisi ödeme alamayınca artık iptal eder. O kadar fazla ödeme almayı denediler ki sayamadım artık. İşte az önce girip baktığımda artık iptal edebildiğimi gördüm ama 3000 TL civarında bir iptal etme masrafı çıkartıyorlar o masrafı ödemezsem iptal etmiyorlar. Bende bu parayı ödeyemem yani zaten kullanmıyorum. Zaten ben işler bu noktaya gelmeden direkt çok uzun zaman öncesinden de iptal etmeyi denedim onlar yüzünden edemedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Dava falan açarlar mı yüksek borçlar falan çıkar mı haciz icra falan tırstım yani. Aile evinde kalıyorum böyle bir şey olursa gerçekten çok sıkıntıya girerim. Ailemin maddi durumu zaten o kadar iyi değil. İçimden bir ses 3000 tl yi öde iptal et ayrıl kurtul diyor ama dediğim gibi bu para bizim için çok büyük bir para Türkiye şartlarında çok olmasa da benim için zor bir miktar. Adamlarla nereden iletişime geçeceğimi de bulamadım. Şu an gerçekten biraz yardıma ihtiyacım var. Dürüst olmak gerekirse gerçekten korkuyorum.