Çözüldü✓ ADOBE ÜYELİĞİM İPTAL ETME ÜCRETİ İSTİYOR?

p_enes

80+
Reaksiyon skoru
16
Dostlar mayısın ilk haftası gibiydi 8 mayıs 2025 olması lazım aylık ödemeli yıllık plan deneme sürümü başlattım. Kart bilgisi olarak sanal bir papara kart girdim üyeliğim başladı. Ardından ücretsiz deneme sürümü dolunca benden para çekmeye çalıştı ama param olmadığı için çekemedi zaten. Planı iptal etmek için sitelerine girdim fakat ödeme başarısız olduğu için iptal edemedim. Bir de uyarı yazıyordu şey diyordu: İşte eğer ödemelerinizi yapmazsanız planınız iptal olur gibisinden bir yazı yazıyordu. Bende dedim hani madem ben iptal edemiyorum (zaten kullanmayı da bıraktım yazılımı hiç bir uygulamasını kullanmayalı haftalar oldu bilgisayarımdan da sildim çoktan) bekleyeyim kendisi ödeme alamayınca artık iptal eder. O kadar fazla ödeme almayı denediler ki sayamadım artık. İşte az önce girip baktığımda artık iptal edebildiğimi gördüm ama 3000 TL civarında bir iptal etme masrafı çıkartıyorlar o masrafı ödemezsem iptal etmiyorlar. Bende bu parayı ödeyemem yani zaten kullanmıyorum. Zaten ben işler bu noktaya gelmeden direkt çok uzun zaman öncesinden de iptal etmeyi denedim onlar yüzünden edemedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Dava falan açarlar mı yüksek borçlar falan çıkar mı haciz icra falan tırstım yani. Aile evinde kalıyorum böyle bir şey olursa gerçekten çok sıkıntıya girerim. Ailemin maddi durumu zaten o kadar iyi değil. İçimden bir ses 3000 tl yi öde iptal et ayrıl kurtul diyor ama dediğim gibi bu para bizim için çok büyük bir para Türkiye şartlarında çok olmasa da benim için zor bir miktar. Adamlarla nereden iletişime geçeceğimi de bulamadım. Şu an gerçekten biraz yardıma ihtiyacım var. Dürüst olmak gerekirse gerçekten korkuyorum.

Öncelikle sakin ol kral. Canlı desteğe bağlanıp öğrenci olduğunu ve sadece deneme amaçlı üye olduğunu ve iptal etmek istediğini söyle. Seve seve iptal ediyorlar.

Dostlar mayısın ilk haftası gibiydi 8 mayıs 2025 olması lazım aylık ödemeli yıllık plan deneme sürümü başlattım. Kart bilgisi olarak sanal bir papara kart girdim üyeliğim başladı. Ardından ücretsiz deneme sürümü dolunca benden para çekmeye çalıştı ama param olmadığı için çekemedi zaten. Planı iptal etmek için sitelerine girdim fakat ödeme başarısız olduğu için iptal edemedim. Bir de uyarı yazıyordu şey diyordu: İşte eğer ödemelerinizi yapmazsanız planınız iptal olur gibisinden bir yazı yazıyordu. Bende dedim hani madem ben iptal edemiyorum (zaten kullanmayı da bıraktım yazılımı hiç bir uygulamasını kullanmayalı haftalar oldu bilgisayarımdan da sildim çoktan) bekleyeyim kendisi ödeme alamayınca artık iptal eder. O kadar fazla ödeme almayı denediler ki sayamadım artık. İşte az önce girip baktığımda artık iptal edebildiğimi gördüm ama 3000 TL civarında bir iptal etme masrafı çıkartıyorlar o masrafı ödemezsem iptal etmiyorlar. Bende bu parayı ödeyemem yani zaten kullanmıyorum. Zaten ben işler bu noktaya gelmeden direkt çok uzun zaman öncesinden de iptal etmeyi denedim onlar yüzünden edemedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Dava falan açarlar mı yüksek borçlar falan çıkar mı haciz icra falan tırstım yani. Aile evinde kalıyorum böyle bir şey olursa gerçekten çok sıkıntıya girerim. Ailemin maddi durumu zaten o kadar iyi değil. İçimden bir ses 3000 tl yi öde iptal et ayrıl kurtul diyor ama dediğim gibi bu para bizim için çok büyük bir para Türkiye şartlarında çok olmasa da benim için zor bir miktar. Adamlarla nereden iletişime geçeceğimi de bulamadım. Şu an gerçekten biraz yardıma ihtiyacım var. Dürüst olmak gerekirse gerçekten korkuyorum.
Bu Adobe nin mafya gibi çalışması koparıyor ya :D Korsanlık bazen iyidir :kappa:

Canlı desteğe bağlandım hala uğraştırıyorlar. Şu işten bir kurtulaydım ya.

Bir anlık hevesle After Effects kullanmasını öğrenip güzel editler yapma hayali kurdum. Geldiğim noktaya bak.

Canlı desteğe bağlandım hala uğraştırıyorlar. Şu işten bir kurtulaydım ya.
Öyleler ısrar falan ederler teklif önerirler vs ama sen de ısrarla ödeyemeyeceğini ve öğrenci olduğunu söyle sonunda edecekler.

Ahhhhh sonunda bir teklif yaptılar. Dediler ki mevcut planınızı ücret almadan iptal edelim ama aylık 200 tl lik diğer bir plana geçirelim dediler. O planı ileride ücret ödemeden iptal edip edmeyeceğimi sordum. Eğer ücret ödemeden iptal edebilrsem kabul edicem bu tekliflerini.

aynisi basima geldi davaci olacagimi soyledigim anda iptal etmislerdi

BTK'ya yaz, hangi karttan abonelik başlattıysan uygulamasından otomatik ödeme talimatını iptal ettir. Bir şey yapamazlar.

Oh bee. Kurtuldum cidden kurtuldum. Adamlara paramın olmadığını öğrenci olduğumu vurgulayıp durdum en sonunda dediğim plan değişikliğini de yapmayıp direkt iptal ettiler. İçime öyle bir dert olmuştu anlatamam ya. Hepinize çok teşekkür ederim dostlar. Ne kadar teşekkür etsem az kalır gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın için mezuniyet planımız vardı çok güzel bir gün olacaktı bugün gece bir anda bunu görünce içimi öyle bir dert kapladı anlatamam. Zaten ilk mesajımdan belli oluyordu sanırsam. Sayenizde bundan kurtulmak beni çok rahatlattı. Tekrardan ve tekrardan hepinize teşekkür ederim.

Geri