₺778 - Moondrop Chu 2 DSP

Zelrael

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Chu 2 DSP versiyonu çıkmış. Graph aşağıya bırakıyorum. Timmy quarks dsp ve jiu dsp'den daha iyi olduğunu söylüyor.

Yun express ile göndermelerini ve paket değerini az göstermelerini isteyin, aksilik çıkmazsa vergi ödemeniz gerekmez.

Not: Alanlar için, telefonda uygulaması var farklı tuning presetlerinden seçebiliyorsunuz onu yüklemeyi unutmayın.

Ekler

• Screenshot_2024-03-31-23-53-40-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-03-31-23-53-40-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    111.8 KB · Hit: 193
Son düzenleme:
Chu 2 DSP versiyonu çıkmış. Graph aşağıya bırakıyorum. Timmy quarks dsp ve jiu dsp'den daha iyi olduğunu söylüyor.

Yun express ile göndermelerini ve paket değerini az göstermelerini isteyin, aksilik çıkmazsa vergi ödemeniz gerekmez.
Dsp ne oluyor tam olarak? Farkı ne?

Normalde fiyatı nedir? Zero:Red kullanıyorum bunu almays değer mi?
TR'DE satılan fiyat budur hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açıkcası vergi riskini göz önünde bulundurunca tr'den almak daha mantıklı geliyor. Hemde çok daha kısa sürede elime ulaşmış olur

açıkcası vergi riskini göz önünde bulundurunca tr'den almak daha mantıklı geliyor. Hemde çok daha kısa sürede elime ulaşmış olur
TR'deki ürün DSP değil.

Dsp ne oluyor tam olarak? Farkı ne?
Digital sound processing demek, kısaca belli bir tuning'e ulaşmak için eq yapıyor üretici firma. TWS tarzı kulaklıklarda kullanılan bir teknoloji, düzgün bir tuning elde etmek için yer çok az olduğundan DSP'ye başvuruyor o tarz kulaklıklar.

Ben sanırım bunu alıyorum arkadaşlar. Arkadaşın konuda belirttiğini yazdım. Umarım gelir YouTube kanalıma malzeme yapacam.

Düz Chu 2 bu, dsp değil. Düz chu 2 daha ucuz zaten dsp olandan yurtdışında.

Whatgeek olaylarından sonra shenzenaudio'dan bir şey almıştım vergi çıkmadı.

Ben sanırım bunu alıyorum arkadaşlar. Arkadaşın konuda belirttiğini yazdım. Umarım gelir YouTube kanalıma malzeme yapacam.
Hayırlı olsun, youtube kanalınız ne?

Düz Chu 2 bu, dsp değil. Düz chu 2 daha ucuz zaten dsp olandan yurtdışında.

Whatgeek olaylarından sonra shenzenaudio'dan bir şey almıştım vergi çıkmadı.

Hayırlı olsun, youtube kanalınız ne?
Daha henüz inşaa aşamasında ya. Basit bir şey.

Not: Alanlar için, telefonda uygulaması var farklı tuning presetlerinden seçebiliyorsunuz onu yüklemeyi unutmayın.
Hocam kargo olayı için mail mi atmamız gerekiyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,921
Üyeler
197,319
Son üye
ff16r
Geri