Android S23 FE Nasıl Bir Telefon 🤔

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,129
Abime telefon alacağız xaomi mi 13T ve s23 fe arasında kaldık sizce hangisi iyi bizim için kamerası iyi olsun şarj 1 tam gün çıkarsın donma/kasma olmasın sizin düşünceniz nedir ⁉️

Abime telefon alacağız xaomi mi 13T ve s23 fe arasında kaldık sizce hangisi iyi bizim için kamerası iyi olsun şarj 1 tam gün çıkarsın donma/kasma olmasın sizin düşünceniz nedir ⁉️
S23 fe al geç derim 13t'lerin bir çoğunda kamera buglanma sorunu var hiç riske girme bence

20k civarı yakalarsan alınabilecek en f/p cihaz s23 fe. Başka cihaza hiç bakma o fiyatlarda.

https://www.n11.com/urun/samsung-ga...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

Bence biz Kaçak Telefon Severler Derneği olarak 24 bine S23 Ultra getirelim server kayıtlı mis gibi kullansın.
En mantıklısı fiwjfiwjs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 bin filan nasıl 26k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

26k ya bulamadım bende onu düşündüm de yok ki
Link atmış arkadaş 26300 TL al geç düşünme bile s23 8 gen 2 8k video foto raw pil optimizesi daha ne olsun?

Samsung’un şarjı çok kötü. Bizzat kendim deneyimledim. Kamerası güzel.

Geri