6s mi kaldı 11 bile bitti artık daha güncelleme almayacakYenilenmiş iphone 6s varken bunlara gerek yok!! S23 fe yerine s23 ultra bakın. 13t de güzel telefon alınabilir.Youtube'dan izleyerek karar verin artık.
Telefoncular yada sarı site de satılıyor bu şayomi ye imei atıyorlardı ya onun makyajlanmış hali pc ye bağlayıp başka bir telefonun imei sini atıyor atılan telefonu imha et yada sim takma takarsan giderbeyler telefon alacagım ıcın konuyu baya okudum yd s23 muhabbetı nasıl oluyor guncelleme falan sorun olurmu sımdı nasıl getırecekler yada kım getırecek telefonu ?
256 gbı 26 bıne mı gelıyo eger oyleyse dırek tr kayıtlı alırım 28 bıneTelefoncular yada sarı site de satılıyor bu şayomi ye imei atıyorlardı ya onun makyajlanmış hali pc ye bağlayıp başka bir telefonun imei sini atıyor atılan telefonu imha et yada sim takma takarsan gider
Hocam kâğıt üstünde bakarsak evet öyle ama kaç yıllık cihaz 6s plus deji bataryayla günü kurtarıyor ve çoğu giriş seviye androidden sosyal medyada özellikle çok daha iyi performans veriyor iPhone fanboyluk değil akıcılığı ayrı seviye bu zaten herkes bilir ve doğru bir şey ama üst seviyede s serisi çok iyi oldu sonunda Samsung düzeldi ve iPhone ile rekabeti daha iyi konumda Şuan s22/23 serisini (batarya da istisna model olur) onun dışında kötüleyebilecek hiçbir sebep yok fp kralı cihazlar6s mi kaldı 11 bile bitti artık daha güncelleme almayacak
26 k ya gelen s23u256 gbı 26 bıne mı gelıyo eger oyleyse dırek tr kayıtlı alırım 28 bıne
harbımı la baya ıyıymıs ha aklımı celdın sımdıHocam kâğıt üstünde bakarsak evet öyle ama kaç yıllık cihaz 6s plus deji bataryayla günü kurtarıyor ve çoğu giriş seviye androidden sosyal medyada özellikle çok daha iyi performans veriyor iPhone fanboyluk değil akıcılığı ayrı seviye bu zaten herkes bilir ve doğru bir şey ama üst seviyede s serisi çok iyi oldu sonunda Samsung düzeldi ve iPhone ile rekabeti daha iyi konumda Şuan s22/23 serisini (batarya da istisna model olur) onun dışında kötüleyebilecek hiçbir sebep yok fp kralı cihazlar
26 k ya gelen s23u
aga sımdı elımde galaxy m51 war bunun ımeı alıp s23 ultraya atıyo demı dogru anladım ve m51 e sım takarsam gıdıyorTelefoncular yada sarı site de satılıyor bu şayomi ye imei atıyorlardı ya onun makyajlanmış hali pc ye bağlayıp başka bir telefonun imei sini atıyor atılan telefonu imha et yada sim takma takarsan gider
Biliyorum ios her zaman daha stabil bir arayüz daha akıcılık sunuyor ama almışken yeni model alınması gerektiğini düşünüyorum şahsenHocam kâğıt üstünde bakarsak evet öyle ama kaç yıllık cihaz 6s plus deji bataryayla günü kurtarıyor ve çoğu giriş seviye androidden sosyal medyada özellikle çok daha iyi performans veriyor iPhone fanboyluk değil akıcılığı ayrı seviye bu zaten herkes bilir ve doğru bir şey ama üst seviyede s serisi çok iyi oldu sonunda Samsung düzeldi ve iPhone ile rekabeti daha iyi konumda Şuan s22/23 serisini (batarya da istisna model olur) onun dışında kötüleyebilecek hiçbir sebep yok fp kralı cihazlar
26 k ya gelen s23u
Evet haklısın s23 bütçe çıkarsa n11 de 26 k idi onu alması tr cihazı olarak en mantıklısıBiliyorum ios her zaman daha stabil bir arayüz daha akıcılık sunuyor ama almışken yeni model alınması gerektiğini düşünüyorum şahsen
Düz s23 alınabilir.20/25 arası maksimum