Neler Yeni

Android S23 FE Nasıl Bir Telefon 🤔

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Yenilenmiş iphone 6s varken bunlara gerek yok!! S23 fe yerine s23 ultra bakın. 13t de güzel telefon alınabilir.Youtube'dan izleyerek karar verin artık.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler telefon alacagım ıcın konuyu baya okudum yd s23 muhabbetı nasıl oluyor guncelleme falan sorun olurmu sımdı nasıl getırecekler yada kım getırecek telefonu ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yenilenmiş iphone 6s varken bunlara gerek yok!! S23 fe yerine s23 ultra bakın. 13t de güzel telefon alınabilir.Youtube'dan izleyerek karar verin artık.
6s mi kaldı 11 bile bitti artık daha güncelleme almayacak 😃

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
beyler telefon alacagım ıcın konuyu baya okudum yd s23 muhabbetı nasıl oluyor guncelleme falan sorun olurmu sımdı nasıl getırecekler yada kım getırecek telefonu ?
Telefoncular yada sarı site de satılıyor bu şayomi ye imei atıyorlardı ya onun makyajlanmış hali pc ye bağlayıp başka bir telefonun imei sini atıyor atılan telefonu imha et yada sim takma takarsan gider

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Telefoncular yada sarı site de satılıyor bu şayomi ye imei atıyorlardı ya onun makyajlanmış hali pc ye bağlayıp başka bir telefonun imei sini atıyor atılan telefonu imha et yada sim takma takarsan gider
256 gbı 26 bıne mı gelıyo eger oyleyse dırek tr kayıtlı alırım 28 bıne

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
6s mi kaldı 11 bile bitti artık daha güncelleme almayacak 😃
Hocam kâğıt üstünde bakarsak evet öyle ama kaç yıllık cihaz 6s plus deji bataryayla günü kurtarıyor ve çoğu giriş seviye androidden sosyal medyada özellikle çok daha iyi performans veriyor iPhone fanboyluk değil akıcılığı ayrı seviye bu zaten herkes bilir ve doğru bir şey ama üst seviyede s serisi çok iyi oldu sonunda Samsung düzeldi ve iPhone ile rekabeti daha iyi konumda Şuan s22/23 serisini (batarya da istisna model olur) onun dışında kötüleyebilecek hiçbir sebep yok fp kralı cihazlar

256 gbı 26 bıne mı gelıyo eger oyleyse dırek tr kayıtlı alırım 28 bıne
26 k ya gelen s23u

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam kâğıt üstünde bakarsak evet öyle ama kaç yıllık cihaz 6s plus deji bataryayla günü kurtarıyor ve çoğu giriş seviye androidden sosyal medyada özellikle çok daha iyi performans veriyor iPhone fanboyluk değil akıcılığı ayrı seviye bu zaten herkes bilir ve doğru bir şey ama üst seviyede s serisi çok iyi oldu sonunda Samsung düzeldi ve iPhone ile rekabeti daha iyi konumda Şuan s22/23 serisini (batarya da istisna model olur) onun dışında kötüleyebilecek hiçbir sebep yok fp kralı cihazlar

26 k ya gelen s23u
harbımı la baya ıyıymıs ha aklımı celdın sımdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga sımdı elımde galaxy m51 war bunun ımeı alıp s23 ultraya atıyo demı dogru anladım ve m51 e sım takarsam gıdıyor

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

26 k ya gelen s23u
Biliyorum ios her zaman daha stabil bir arayüz daha akıcılık sunuyor ama almışken yeni model alınması gerektiğini düşünüyorum şahsen

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Biliyorum ios her zaman daha stabil bir arayüz daha akıcılık sunuyor ama almışken yeni model alınması gerektiğini düşünüyorum şahsen
Evet haklısın s23 bütçe çıkarsa n11 de 26 k idi onu alması tr cihazı olarak en mantıklısı

ThE LoSt

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,223
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom