Öneri 125cc Japon Başlangıç Motoru

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,357
Bütçe
150000
Japon olması koşuluyla 125cc Kommüter başlangıç motoru arıyorum 0 olması şart değil. cb125f baktım lakin devir saati olmamasından ötürü içime sinmedi

zorunlu değilse commuter olması cb125r veya mt125 sorunsuz ları 130k 140k larda ben cb125r öneririm arkadaşımda vardı teker felan yapıyordu Bi sorun çıkarmadı sağlam motor olduğunu söyleyebilirim

zorunlu değilse commuter olması cb125r veya mt125 sorunsuz ları 130k 140k larda ben cb125r öneririm arkadaşımda vardı teker felan yapıyordu Bi sorun çıkarmadı sağlam motor olduğunu söyleyebilirim
güzel motormuş favorilerime ekledim evet. mt125 de bakıyorum

CBR 125 yanlış değilsem artık TR ye 0 gelmiyor ve eski motor . Üstelik çok hor kullaniyor en yakın örnek arkadaşın dediği gibi teker muhabbeti , keçeleri patlak olana denk gelmen olası.
ys125 nasıl ?

CBR'ların artık düşük CC'leri ülkeye gelmiyor.
Parça konusunu vs bilmiyorum ama yerinde olsaydım 2. el rodajının nasıl yapıdlığnı bilmediğim motor almak yerine sıfır naked Dominar 250D alırdım.
Honda ile ortak olarak motor bloğu üretmiş ve bu konuda ustalaşmış bir firma.

CBR 125 yanlış değilsem artık TR ye 0 gelmiyor ve eski motor . Üstelik çok hor kullaniyor en yakın örnek arkadaşın dediği gibi teker muhabbeti , keçeleri patlak olana denk gelmen olası.
cbr değil cb 125r bende arkadaşlarım soruyor önermiyorum cbr 125r cb öneriyorum

20 yaşında başlangıç motoru mu olur hocam yapma gözünü seveyim :D
Hocam hastasına gider bu bakma şakasına attım tvs raider 125 bakabilirsin cg bakabilirsin commuter olarak

Hocam hastasına gider bu bakma şakasına attım tvs raider 125 bakabilirsin cg bakabilirsin commuter olarak
japon diye belirtmiştim hocam tvs hint malı. cg düşünmüyorum kendime yakıştıramadım keko motoru biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,453
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri