Neler Yeni

Öneri 125cc Japon Başlangıç Motoru

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,708
İsim
Emre
Discord
necromancerr
japon diye belirtmiştim hocam tvs hint malı. cg düşünmüyorum kendime yakıştıramadım keko motoru biraz
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...nda-monkey-125-lansman-rengi-1103803443/detay bu motoruda ilanda gördüm dikkatimi çekti araştırırsınız bi
(scooter isterseniz alttakine bakabilirsiniz onun harici gene en mantıklısı mt125 gibi yamahada)
@GirayHan hocamda size yardımcı olucaktır

GirayHan

80+ Platinum
Japon olması koşuluyla 125cc Kommüter başlangıç motoru arıyorum 0 olması şart değil. cb125f baktım lakin devir saati olmamasından ötürü içime sinmedi
ys 125 öneriyorum eski adı ile ybr 125. Kendisi tam bir başlangıç motorudur çok hafif bisiklet gibi tüm denge mekanizmasını motor dinamiklerini hızlı bir şekilde sana öğretecektir. alıp uzun süre takılabilirsin. satarken de zorlanmazsın. biraz daha güzel havalı alayım cafe racer neo retro olsun dersen xsr 125 'te bakabilirsin. bu modeli de satarken zorlanmazsın. ktm duke 125'te bakabilirsin fakat yedek parça bakım maaliyetleri pahalıdır. güzel motordur ve bu modeli bazı ktm'ler gibi hindistanda toplanmaktadır saf avusturya kalitesini bulamayabilirsin.

mt 125 / cbr 125 vb bunlara hiç bakma. parçaları pahalı ve bulmak sorun yanlış hatırlamıyorsam yamaha getirmiyor ve mt 125 düşer kalkarsan yedek parçasını çok zor bulursun

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,708
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ys 125 öneriyorum eski adı ile ybr 125. Kendisi tam bir başlangıç motorudur çok hafif bisiklet gibi tüm denge mekanizmasını motor dinamiklerini hızlı bir şekilde sana öğretecektir. alıp uzun süre takılabilirsin. satarken de zorlanmazsın. biraz daha güzel havalı alayım cafe racer neo retro olsun dersen xsr 125 'te bakabilirsin. bu modeli de satarken zorlanmazsın. ktm duke 125'te bakabilirsin fakat yedek parça bakım maaliyetleri pahalıdır. güzel motordur ve bu modeli bazı ktm'ler gibi hindistanda toplanmaktadır saf avusturya kalitesini bulamayabilirsin.

mt 125 / cbr 125 vb bunlara hiç bakma. parçaları pahalı ve bulmak sorun yanlış hatırlamıyorsam yamaha getirmiyor ve mt 125 düşer kalkarsan yedek parçasını çok zor bulursun
Hocam yanlış bilmiyorsam yamaha mt ve r125 leri tekrar türkiyeye getiricek ama doğru diyorsunuz ybrlere bakabilir 2017 olanları vs güzel şık duruyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

önerin için teşekkür ederim hocam xsrlar maalesef çok pahalı en uygun seçenek ys125 gibi duruyor yeni nesil ybr

GirayHan

80+ Platinum
önerin için teşekkür ederim hocam xsrlar maalesef çok pahalı en uygun seçenek ys125 gibi duruyor yeni nesil ybr
ben yeni başlıyor olsam canı kıymetli bir motorcu olarak ys125 ile başlardım. motor forumuna destek olmaya çalışırken her zaman empati yaparak önerilerde bulunmaya çalışıyorum ve sizlerin malını canını gözetmeye çalışarak önerilerde bulunuyorum beni takip edenler bilir.

ys125 sizi pişman etmeyecektir. direkt alın.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,708
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ben yeni başlıyor olsam canı kıymetli bir motorcu olarak ys125 ile başlardım. motor forumuna destek olmaya çalışırken her zaman empati yaparak önerilerde bulunmaya çalışıyorum ve sizlerin malını canını gözetmeye çalışarak önerilerde bulunuyorum beni takip edenler bilir.

ys125 sizi pişman etmeyecektir. direkt alın.
Hocam kısmetse bu yaza bende ehliyet alacağım 50-60 civarında ne önerirsiniz vitesli olarak

GirayHan

80+ Platinum
Hocam kısmetse bu yaza bende ehliyet alacağım 50-60 civarında ne önerirsiniz vitesli olarak
o fiyatlara vitesli'de maalesef karşımıza sadece çinliler çıkıyor ve yedek parça ve servis ağı olarak tek önerim mondial olacaktır.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,708
İsim
Emre
Discord
necromancerr
o fiyatlara vitesli'de maalesef karşımıza sadece çinliler çıkıyor ve yedek parça ve servis ağı olarak tek önerim mondial olacaktır.
Hocam çinli olması vs önemli değil benim acemiliğimi atmaya yardımcı olsun sonrasında zaten kademe kademe tecrübe kazanınca vfr800x crossrunner vs düşünüyorum yüksek cc ve uzun yol için çok güzel motor tanıdıkta var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşımda kd125 var onu alabilirim belki ondan drift l maalesef düşünmüyorum keza gene arkadaşlarımda var belediye dağıtıyor sanki motoru biraz farklı birşeyler arıyorum raider olabilir gene

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşımın Honda Activa S motorunu kullanmıştım 125 cc cvt şanzıman güzel bir motordu 2 160kg kişi güzel rampa tırmanıyordu . Kısa mesafe yol için almayı düşündüğüm motorlardan .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,286
Üyeler
167,281
Son üye
Umutdur12
Top Bottom