güzel motormuş favorilerime ekledim evet. mt125 de bakıyorumzorunlu değilse commuter olması cb125r veya mt125 sorunsuz ları 130k 140k larda ben cb125r öneririm arkadaşımda vardı teker felan yapıyordu Bi sorun çıkarmadı sağlam motor olduğunu söyleyebilirim
CBR 125 yanlış değilsem artık TR ye 0 gelmiyor ve eski motor . Üstelik çok hor kullaniyor en yakın örnek arkadaşın dediği gibi teker muhabbeti , keçeleri patlak olana denk gelmen olası.güzel motormuş favorilerime ekledim evet. mt125 de bakıyorum
ys125 nasıl ?CBR 125 yanlış değilsem artık TR ye 0 gelmiyor ve eski motor . Üstelik çok hor kullaniyor en yakın örnek arkadaşın dediği gibi teker muhabbeti , keçeleri patlak olana denk gelmen olası.
cbr değil cb 125r bende arkadaşlarım soruyor önermiyorum cbr 125r cb öneriyorumCBR 125 yanlış değilsem artık TR ye 0 gelmiyor ve eski motor . Üstelik çok hor kullaniyor en yakın örnek arkadaşın dediği gibi teker muhabbeti , keçeleri patlak olana denk gelmen olası.
Motorlar hakkında kapsamlı bilgim yok maalesef , sadece cbr125 dikkatimi çektiği için araştırmıştım.ys125 nasıl ?
20 yaşında başlangıç motoru mu olur hocam yapma gözünü seveyimhttps://www.sahibinden.com/motosiklet-yamaha-rx-115 Commuter hocam baya eski bi modelhastasına anca
Hocam hastasına gider bu bakma şakasına attım tvs raider 125 bakabilirsin cg bakabilirsin commuter olarak20 yaşında başlangıç motoru mu olur hocam yapma gözünü seveyim![]()
japon diye belirtmiştim hocam tvs hint malı. cg düşünmüyorum kendime yakıştıramadım keko motoru birazHocam hastasına gider bu bakma şakasına attım tvs raider 125 bakabilirsin cg bakabilirsin commuter olarak